Persbericht

Conferentietelefoon Konftel 300 voorzien van SD-kaart

~ Conferenties direct opgenomen met nieuwe gespreksrecorderfunctie ~

Dordrecht, 10 juni 2008 Konftel, Europa s grootste leverancier van conferentietelefoons, biedt klanten de mogelijkheid om telefonische conferentiegesprekken rechtstreeks op te nemen op een SD-kaart. De recentelijk geĂŻntroduceerde Konftel 300-conferentietelefoon heeft een SD-geheugenkaart en ingebouwde kaartlezer. De gespreksrecorderfunctie slaat de gevoerde gesprekken direct op, waardoor deze achteraf op het toestel zelf of op een computer beluisterd kunnen worden.

Met de introductie van de nieuwe features op het toestel, speelt Konftel niet alleen in op de behoefte aan eenvoud en gemak op het gebied van telecommunicatie. Met Konftel 300 wil de organisatie bijdragen aan het milieu, doordat met deze oplossing reizen verminderd wordt. Daarnaast stelt Konftel een recycle-premie van 150 euro ter beschikking bij inruil van een ouder toestel.

Wanneer men gesprekken die gehouden worden via een conferentietelefoon op wil nemen, is men vaak nog aangewezen op de traditionele cassetterecorder. Bij onze bestaande klanten bestond er een grote vraag naar een functie die dit soort gesprekken eenvoudig en rechtstreeks op kan nemen, zegt Peter Renkel, managing director bij Kontel. De Konftel 300 voldoet nu aan deze vraag.

Niet alleen de opnamefunctie is nieuw aan dit toestel , voegt Robert van Alphen, sales manager bij GO Telecom, distributeur van Konftel, hieraan toe. Ook de software is aangepast. Dit maakt het mogelijk om een Plantronics headset aan te sluiten en biedt het bedrijfsleven verschillende mogelijkheden om de communicatie te verbeteren. Bijvoorbeeld advocaten, notarissen en journalisten zien hier veel mogelijkheden in.

Voor meer informatie over de Konftel 300 zie www.voicecommunication.nl.