Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Jong & Laan accountants belastingadviseurs
stapt over op AccountView

Belangrijke overwegingen voor keuze: dynamische koppeling met jaarrekeninggenerator CaseWare en online samenwerking met cliënten binnen dezelfde omgeving

Amsterdam, 10 juni 2008 De Jong & Laan accountants belastingadviseurs heeft gekozen voor de software van AccountView. Alle 28 vestigingen van het bedrijf gaan van AccountView gebruikmaken voor het voeren van de cliëntenadministratie. Ook wordt AccountView ingezet voor het bieden van online boekhouden aan cliënten van de Jong & Laan.

De software die de Jong & Laan momenteel voor zijn cliëntenbackoffice gebruikt, wordt niet meer verder ontwikkeld. Vooral op het gebied van rapportage en communicatie heeft het accountancy- en advieskantoor meer ambitie dan het huidige pakket aankan. Er is bovendien behoefte aan een goede koppeling met CaseWare, de software die de Jong & Laan gebruikt voor het opstellen van jaarrekeningen. Ook wil de Jong & Laan gegevens van zijn agrarische klanten anders gaan vastleggen.

Daarnaast is de oplossing voor online boekhouden die het bedrijf zijn cliënten op dit moment biedt niet geïntegreerd in de bestaande backoffice. De Jong & Laan wil online en offline samenwerken met zijn cliënten in dezelfde omgeving integreren.

We hebben een uitgebreid selectietraject doorlopen en daarin is AccountView als beste oplossing naar voren gekomen, zowel voor onze cliëntenbackoffice als voor online boekhouden , vertelt Sicco Ritsema, partner van de Jong & Laan. AccountView is een marktstandaard en laat zich heel goed centraal beheren. Bovendien is de software zeer gebruiksvriendelijk en kun je er snel mee boeken. Tijdens een test door een aantal medewerkers stak AccountView wat dit betreft met kop en schouders boven de rest uit. In combinatie met de dynamische koppeling met CaseWare en de goede oplossing voor online boekhouden, heeft dit de doorslag gegeven.

We zijn heel blij met de keuze van de Jong & Laan voor onze software , zegt Casper Haspels, Directeur Verkoop en Marketing van AcountView. Hiermee breiden we onze sterke positie in de top 20 van accountancy- en advieskantoren in Nederland verder uit.

De implementatie van de software van AccountView bij de Jong & Laan zal gefaseerd plaatsvinden. Het streven is dat alle vestigingen begin 2009 over zijn op AccountView.

NIEUWS

REFERENTIEVERHALEN

PERSARCHIEF

DEMO S

Over AccountView

Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 23.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op kwaliteit en langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Intratuin, Koningszuivel, Xenos, Vedior Holding, Koninklijk Theater Carré, SER, CBF, Humanitas, Nederlandse Sportalliantie, Berk Accountants en GIBO Accountants. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.

Over de Jong & Laan

De Jong & Laan is een middelgrote, zelfstandige accountancy- en adviesorganisatie. De accountants, belastingadviseurs en adviseurs in personeel & salaris, corporate finance en bedrijfsadvies van het bedrijf ondersteunen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de non-profitsector en de agrarische sector. Er werken 750 medewerkers bij de Jong & Laan, vanuit 28 kantoren verspreid over Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Meer informatie over de Jong & Laan vindt u op www.jonglaan.nl.

Contactgegevens:

AccountView

Casper Haspels

Tel.: +31 (0)20 355 29 99

casper@accountview.com

www.accountview.com

The Communication Force

Nicolette Slingerland

Tel. +31 (0)23 - 56 56 850

nicolettes@communicationforce.com

www.communicationforce.com