Ingezonden persbericht


Brocade beloont kanaalprestaties tijdens vierde EMEA Channel Data Summit

Eindhoven, 10 juni 2008 Brocade (Nasdaq: BRCD) heeft tijdens de jaarlijkse EMEA Channel Data Summit vijf awards uitgereikt aan kanaalpartners voor hun uitzonderlijke prestaties. De awards worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt tijdens dit evenement waarop de kanaalpartners van Brocade volledig worden bijgepraat over het Brocade-portfolio. Tevens biedt de bijeenkomst informatie over hoe de partners de Brocade-oplossingen het beste kunnen leveren aan eindgebruikers.

De bedrijven die een 2007/2008 Channel Award ontvingen, zijn:


* beste SAN (Storage Area Networking) Partner van het jaar: Morse (Verenigd Koninkrijk);


* beste FAN (File Area Networking) Partner van het jaar: Bell Microproducts (Duitsland);


* beste Distribution Partner van het jaar: Avnet (EMEA);


* Technical Excellence Partner van het jaar: Jet Infosystems (Rusland);


* Business Development Partner van het jaar: i³ groep (Nederland).

Brocade koos al deze partners vanwege hun uitzonderlijke prestaties in het leveren en ondersteunen van de innovatieve Brocade-oplossingen en het ontwikkelen van meerwaarde voor de gezamenlijke klant.

In een steeds sneller evoluerende markt met veel concurrentie hangt ons succes sterk af van de competenties van onze kanaalpartners. De partners zijn onze schakel met de klant en de adviseurs die in vertrouwen worden genomen en ervoor zorgen dat wij voorop blijven lopen in de branche , zegt Barbara Spicek, Senior Director Sales EMEA bij Brocade. De winnaars van dit jaar onderstrepen hoe gelukkig Brocade in dit opzicht is we werken samen met een aantal van de beste kanaalpartners van Europa. Wat de winnende bedrijven gemeen hebben, is dat ze niet alleen als reseller fungeren, maar hier waarde aan toevoegen in de vorm van competenties, service en klantervaring. Ze gaan verder dan de standaarddienstverlening om er zeker van te zijn dat klanten de beste oplossing krijgen, volledig volgens hun wensen.

Eddy Visser, Business Manager bij i³ groep: Deze award is erg belangrijk voor i³ groep doordat het onze betrokkenheid bij en kennis van geavanceerde

storageoplossingen benadrukt. Samen met Brocade en onze storagepartners hebben we ons bedrijf aanzienlijk laten groeien. Met de nieuwe 8Gb opslagtechnologie van Brocade kunnen we onze klanten voorzien van de nieuwste generatie infrastructuurplatformen.

Over Brocade Communications Systems, Inc.

Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.

###

Voor meer informatie, fotomateriaal of interviews kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Naomi Samson

Telefoon: +31 (0)30 656 50 70

E-mail: brocade@lvtpr.nl

Brocade Communications Systems

Ad Barghoorn

Telefoon: +31 (0)6 5168 2250

E-mail: Ad.Barghoorn@brocade.com