Space Organizing breidt uit met verkoopstyling


Verkoopklaar maken van huizen

HATTEM, 20080610 -- De nieuwste loot aan de stam van Space Organizing, Space Verkoopstyling, kan huiseigenaren helpen hun huis aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Het doel is de woning sneller te verkopen.

Verkoopstyling is de laatste tijd erg in opkomst. De concurrentie op de huizenmarkt is hevig en potentiële kopers lijken moeilijk door de smaak van de bewoners te kunnen heenkijken. De snelheid van de maatschappij zorgt ervoor dat kopers liever niet teveel aan een huis willen veranderen.

Space Organizing begeleidt particulieren en organisaties om structuur aan te brengen in huishoudens en op werkplekken. "Verkoopstyling sluit goed aan bij mijn diensten als professional organizer", legt eigenaar Anita van Gerner uit. "Mensen die gaan verhuizen doen er goed aan hun spullen kritisch onder de loep te nemen. Van spullen die je al jaren niet gebruikt, kun je beter voor de verhuizing al afscheid nemen. Ook voor de verkoopbaarheid van een huis is het beter als het huis opgeruimd is en vrij van persoonlijke zaken. Als verkoopstylist kan ik door de ogen van een potentiële koper naar een huis kijken en de verkopers adviseren veranderingen aan te brengen die de sterke kanten van het huis benadrukken."

Van Gerner volgde de opleiding verkoopstyling bij House of Kiki. Interieurarchitect Michiel de Zeeuw, bekend van TV Makelaar, verzorgde een deel van de opleiding. Daarnaast is Van Gerner gecertificeerd interieurstylist en kleurenconsulent. Space Organizing en Verkoopstyling biedt hiermee een totaalpakket aan diensten voor, tijdens en na de verhuizing.





Ingezonden persbericht