Veel telegrammen verstuurd na geweldige overwinning van Nederland


ALTEVEER, 20080610 -- Na de prachtige winst van Nederland tegen Italië, is het topdrukte bij Telegram.nl. In de afgelopen uren zijn vele felicitaties per Telegram verstuurd naar de Nederlandse selectie. Al sinds het begin van het EK zijn veel Telegrammen verstuurd naar de Oranje spelers, om ze aan te moedigen voor de wedstrijden. Sommigen alleen voor de bondscoach, anderen voor de hele selectie of juist voor een specifieke speler. Zo kreeg Ruud van Nistelrooy per Telegram het advies van een Oranjefan om iedere wedstrijd minimaal 1x te scoren. Vooralsnog lijkt hij dit advies in zijn oren te hebben geknoopt.

Ook de Oranje spelers zelf versturen regelmatig Telegrammen. Zo verstuurde de Nederlandse selectie op woensdag 21 mei een Telegram naar doelman Edwin van der Sar, om hem succes te wensen voor de finale in de Champions League met zijn ploeg Manchester United. Een paar dagen later zou Edwin van der Sar - bulkend van het zelfvertrouwen - de selectie komen versterken. Ook Ryan Babel heeft voorafgaand aan de wedstrijd Nederland - Italië een Telegram gestuurd naar het Nederlands Elftal.
Voor het EK 2008 heeft Telegram.nl een speciale EK actie opgezet. Iedereen kan namelijk - tegen een sterk gereduceerd EK tarief van ¤7,95 - een Telegram versturen naar `onze jongens' in Zwitserland! Het Telegram wordt persoonlijk en direct afgeleverd bij het hotel waar de spelers verblijven. Daarmee is deze actie uniek. Ook in voorgaande jaren, zijn er steeds zeer veel Telegrammen verstuurd naar het Nederlands Elftal tijdens EK's en WK's.
Een EK Telegram kan worden opgegeven via de speciale actiesite www.ek.telegram.nl. Voor meer informatie over Telegram.nl kijkt u op www.telegram.nl.





Ingezonden persbericht