LUKKIEN fotografeert het drumstel van de Red Hot Chili Peppers


Amsterdamse tatoeagekoning Henk Schiffmacher maakt bijzonder drumstel

EDE, 20080610 -- De bekende Amsterdamse tatoeagekoning Henk Schiffmacher heeft in samenwerking met de Haagse muziekwinkel Rock Palace een wel héél bijzonder drumstel gemaakt. Een 'Tattoo Art Custom Drum Kit', speciaal ontworpen voor Chad Smith - drummer van de populairste rockband ter wereld - de Red Hot Chili Peppers. Fotograaf Will Pakaila van LUKKIEN maakte een fotoshoot van het eindresultaat. Binnenkort zal het exclusieve drumstel overhandigd worden

Alle drumketels zijn volledig beschilderd met klassieke symbolen en onderwerpen uit de tribal- en tatoeagekunst. Veel afbeeldingen verwijzen naar het leven van Chad Smith, zoals een tatoeage ook vaak symbool staat voor een bepaalde gebeurtenis of een bijzonder moment.

Over LUKKIEN
LUKKIEN is een all-round dienstverlener van marketing communicatie diensten en multimedia producties. Sinds dat het bedrijf werd opgericht door de Lukkien-familie in 1972 onderscheidt LUKKIEN zich door een uniek totaalconcept: alle faciliteiten voor creatie, productie en realisatie van communicatiemiddelen op één adres. Van tv-commercial tot packshot fotografie, van webdesign tot narrowcasting.

Meer dan 150 creatieve professionals werken op 20.000 vierkante meters aan uiteenlopende vormen van marketingcommunicatie. LUKKIEN beschikt over compleet uitgeruste studio's, high-end audiovisuele faciliteiten en een moderne werkomgeving. De kracht van compleetheid geconcentreerd in een eigenzinnig familiebedrijf. Voor meer informatie kijk op www.lukkien.com.





Ingezonden persbericht