Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Vergaderingen in de maand juni

Aangezien er enkele wijzigingen zijn ten aanzien van het vergaderschema voor de maand juni, zetten we voor u uiteen welke vergaderingen u wel en niet deze maand kunt bijwonen.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt er op dinsdag 10 juni niet door de commissie Ruimte vergaderd. Het voorstel over de artikel 19 procedure Wet op de Ruimtelijke Ordening voor de gebouwen F en N op het terrein van de Erasmus Universiteit wordt rechtstreeks door de deelraad behandeld op 19 juni 2008.

De commissie Welzijn gaat woensdag 11 juni op werkbezoek bij het project Werken Werkt. Hierdoor komt de vergadering te vervallen.

De vergadering van de commissie Beheer op donderdag 12 juni gaat wel door. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:


- Raadsvoorstel overdracht deelgemeentelijke bruggen;


- Presentatie Evaluatie nieuw hondenbeleid;


- Presentatie Rekenkamer over rapport financiële verantwoording deelgemeenten.

De vergaderstukken vindt u op het Bestuurlijk Informatie Systeem (BIS). U bent om 20.00 uur van harte welkom om deze openbare vergadering in de raadzaal van het deelgemeentekantoor aan de Oostzeedijk 276 bij te wonen.

Deelraadvergaderingen

De deelraad komt niet bijeen op donderdag 5 juni, maar zal in ieder geval op donderdag 19 juni vergaderen over de 1^e voortgangsrapportage, waarin het Dagelijks Bestuur informatie geeft over de uitvoering van de Programma-begroting 2008 en mogelijke aanpassingen hiervan. Op donderdag 26 juni zal de deelraad spreken over de kaderbrief 2009. Deze kaderbrief betreft de uitgangspunten die gehanteerd worden bij het opstellen van de Begroting voor 2009.