Citrix benoemt CIS-Group tot Gold Partner


WEERT, 20080610 -- CIS-Group heeft de Gold status van het partnership bij Citrix behaald en zijn daarmee Citrix Gold partner geworden. Mede dankzij goed afgeronde Citrix-projecten in het heden en verleden en het aantal gecertificeerde consultants, is deze status verkregen.

André Lodewijks, Channel Manager Netherlands Citrix, is enthousiast over het bereiken van de Gold status door CIS-Group. "Vanuit Citrix is een focus op partners die daadwerkelijk investeren in kennis en kunde en hierdoor in staat zijn om het bedrijfsleven op een goede manier van advies te kunnen voorzien met betrekking tot het gehele Citrix end-to-end virtualisation portfolio. CIS-Group heeft geïnvesteerd in deze kennis en in de praktijk aangetoond Citrix trajecten goed te kunnen adviseren en implementeren. Wij hebben alle vertrouwen in de samenwerking met CIS-Group en feliciteren hen dan ook met het behalen van de Gold status en kijken uit naar een verdere samenwerking in de toekomst".

Volgens Geert Verest, Commercieel Directeur van CIS-Group B.V., is deze certificering van Citrix in lijn met het streven om aantoonbaar te maken dat CIS-Group over alle kennis en vaardigheden beschikt om Citrix producten en technologieën vakbekwaam te kunnen adviseren, te implementeren en te onderhouden.

Over CIS-Group
CIS-Group is in 2005 opgericht en heeft vestigingen in Weert, Geldrop, Den Haag en Maaseik. CIS-Group is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer deskundige organisatie met ruim 75 enthousiaste medewerkers in vaste dienst.
CIS-Group heeft een duidelijke focus: het leveren van hoogstaande kennis en expertise in de vorm van (lead-) architecten, consultants, technisch specialisten, projectleiders en projectmanagers en beheerders in technische Infrastructurele vraagstukken zoals Citrix en tooling, Microsoft, CISCO en Storage.