Waar ik woon wil ik werken


EDE, 20080610 -- Jobvalley.nl is dé regionale vacaturesite waar werknemers en werkgevers uit de vallei (Wageningen, Ede, Rhenen, Veenendaal, Barneveld) elkaar vinden. De kracht van Jobvalley.nl kenmerkt zich door een heldere presentatie van vacatures en cv's uit de eigen leefomgeving. Werkgelegenheid in en voorzien door de regio, dat is Jobvalley.nl.

Jobvalley.nl, een maatschappelijk verantwoord initiatief!
De Nederlandse wegen zijn overvol, mensen zijn (te) druk en bewegen (te) weinig. Men zit soms 2x zo lang in de auto vanwege files. Dit frustreert zowel werkgever als werknemer. Auto's stoten grote hoeveelheden CO2, fijnstof en stikstofoxiden uit. Deze uitstoot draagt bij aan de klimaatverandering en is slecht voor de gezondheid.

Statistieken
In ruim 30% van de gevallen neemt een werknemer ontslag vanwege het woon-werkverkeer. 55% van de werknemers heeft het liefste een baan in of nabij de eigen woonplaats en 92% van de Nederlanders vindt een baan dicht bij huis een belangrijke arbeidsvoorwaarde.
(Managers Online, NOA Nationaal Onderzoek Arbeidsmarkt). Daarbij komt dat ruim 60% van de werknemers een (nieuwe) baan zoekt via internet.
Uiteindelijk heeft dit verhaal, in combinatie met de huidige cijfers, geleid tot de oprichting van Jobvalley.nl.

Wat betekent dat voor u?
Samen met Jobvalley.nl vindt u; meer werkvreugde, minimale reistijd, flexibiliteit, minder frustraties, een beter milieu, minder ziekteverzuim, minder kosten.

Kortom, waar ik woon wil ik werken!





Jobvalley.nl