Duurzame domeinnamen te koop


NL, 20080610 -- De website www.duurzamedomeinnamen.nl speelt in op de ontwikkelingen rond een duurzame economie en biedt `duurzame domeinen' te koop aan. Tientallen duurzame domeinnamen zoals DuurzameVoeding.nl, DuurzaamVoedsel.nl DuurzaamSucces.nl, DuurzameWoningbouw.nl, DuurzameAutos.nl en DuurzaamLekker.nl staan te koop. Voor elke branche is er wel een duurzaam domein beschikbaar.

De Nederlandse overheid heeft zich tot doel gesteld om in 2010 voor 100% duurzaam in te kopen. De duurzaamheidcriteria die gehanteerd gaan worden zijn van groot belang voor de `overheidsmarkt' van ¤ 30 miljard, maar ook als voorbeeld voor de markt als geheel. De komende jaren zal de Nederlandse overheid honderden miljoenen euro's uitgeven om duurzame ontwikkelingen te stimuleren doormiddel van voorlichtingen en subsidies. Een duurzaam domein is de perfecte manier om duurzaam te communiceren met klanten, de overheid en andere bedrijven.

Bedrijven en adviseurs die via het internet hun bedrijf, duurzaam product of duurzame diensten duurzaam willen profileren, kunnen terecht op www.duurzamedomeinnamen.nl voor een passende domeinnaam. Men kan rechtsreeks bieden op de domeinnamen of een bod doen via SEDO.nl, de grootste domeinnamen marktplaats in Nederland waar vele topdomeinen te koop staan.





DuurzameDomeinnamen.nl