Ingezonden persbericht




Persbericht

Nieuwegein, 19 mei 2008

PROVADA Kennisplatform groot succes

Op de PROVADA, die van 10 t/m 12 juni 2008 plaatsvindt in de RAI te Amsterdam, wordt dit jaar voor het eerst het PROVADA Kennisplatform geïntroduceerd. Het Kennisplatform heeft als doelstelling de kennisinstituten van Nederland op vastgoedgebied nader tot elkaar én tot de branche te brengen door gezamenlijke presentatie op een stand. Dit initiatief van Vastgoedvacaturebank.nl kan nu al als succesvol bestempeld worden gezien het grote aantal aanmeldingen.

Vastgoedvacaturebank.nl neemt met het platform het initiatief om tijdens de PROVADA de vastgoedgerelateerde onderwijsinstellingen gedurende drie dagen in contact te brengen met het bedrijfsleven en de brancheverenigingen. Op deze wijze kunnen vruchtbare samenwerkingen opgezet worden die van belang zijn voor de basis en het verdere verloop van de carrière van (afgestudeerde) studenten. Aansluiting met de wensen van de vastgoedbranche is met name voor de inhoud van de opleidingen van groot belang. Regelmatig en direct contact met het bedrijfsleven kan hiertoe bijdragen.

Deelnemers die zich op de stand vertegenwoordigen zijn: Fontys, Hanzehogeschool Groningen, Stichting KTB, RICS, NeVaP, TU/e, TiasNimbas, FRESH, CIB, VastgoedBelang, Young ULI Netherlands, Saxion Hogescholen, VVP, Masteropleiding Urban Management & Area Development, TU Delft, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Rotterdam, Masteropleiding Urban Management en Area Development, Construction Management and Engineering (CME). De stand van het PROVADA Kennisplatform is gesitueerd in hal 9, stand 29.

Einde Bericht

Noot voor de redactie (