Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Speedbump op Feijenoordkade tegen hardrijden

Binnenkort wordt er op de Feijenoordkade een zogenoemde speedbump geplaatst. De speedbump dient als verkeers-remmende maatregel.

Bloembakken
Aan beide zijden naast de speedbump komen er bloembakken

Duur werkzaamheden
De werkzaamheden beginnen op dinsdag 10 juni en duren naar verwachting tot vrijdag 13 juni 2008. Mits het weer het toelaat en er verder niets bijzonders gebeurt.

Tegen hard rijden/racen
De (tijdelijke) speedbump komt er naar aanleiding van een verzoek van de bewoners om maatregelen te treffen tegen hard rijden/racen op de weg.

IP Dillenburg
De plek van de speedbump is in overleg met de bewoners bepaald. Zodra het inrichtingsplan (IP) voor de buitenruimte van de Dillenburgblokken in uitvoering gaat, wordt de speedbump verwijderd. In het IP Dillenburgblokken zijn drempels opgenomen.

Overlast
U zult ongetwijfeld enige overlast ondervinden van de werkzaamheden, daar is helaas niet aan te ontkomen. Gemeentewerken doet haar best om deze hinder zoveel mogelijk te beperken.

Informatie
Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen met de uitvoerder, de heer P. van den Heuvel of met het hoofd Uitvoering, de heer J. Visser, via telefoonnummer (010) 217 14 00.

Medewerking
Wij doen tijdens de uitvoeringsperiode (10-13 juni) gaarne een beroep op uw medewerking.