Ingezonden persbericht


PERS RELEASE
Intensivering samenwerking IFS Benelux en The DOC

Eindhoven, 10 juni 2008 - De samenwerking tussen IFS Benelux en The DOC wordt verder uitgebreid. Naast de bestaande samenwerking, waarbij The DOC gebruikers van IFS Applications(TM) ondersteunt bij het beheer van hun Oracle ® databases, zal The DOC ook ondersteuning bieden voor Business Intelligence rapportages.

Oracle APEX
Oracle Application Express (Apex) is een ontwikkeltool waarmee op eenvoudige wijze een dynamische Internetapplicatie en rapportage gemaakt kan worden. Aan de hand van door de gebruikers opgestelde rapportagecriteria ontwikkelen de consultants van IFS en The DOC BI rapportages, met gebruik van Oracle APEX. Hierdoor krijgen management en gebruikers een nog beter inzicht in de voortgang van activiteiten en de resultaten van de onderneming.

Lean enterprise
Nico van Heuven, Director Sales & Consulting, ziet voor klanten veel voordelen van de uitgebreide samenwerking: "Door de combinatie van IFS Applications(TM) en BI rapportages kunnen bedrijven hun 'lean enterprise' concepten ontplooien, kosten beter beheersen, projecten managen, de efficiëntie binnen de supply chain opvoeren en hun prestaties meten. Daarmee kunnen ze ten opzichte van hun concurrenten beter en sneller uit de voeten.”

Over The DOC
The DOC is een innovatieve organisatie, gericht op het ontwikkelen van klantgerichte IT-oplossingen. Hiervoor maken we, als Oracle Certified Partner en Oracle University Certified Partner, gebruik van de laatste Oracle®-technologieën.

Over IFS
IFS is een in 1983 opgericht en beursgenoteerd bedrijf (OMX STO: IFS), dat IFS Applications(TM) ontwikkelt, verkoopt, implementeert en onderhoudt. IFS Applications(TM) is een volledig geïntegreerd, uit componenten bestaand ERP-systeem, gebaseerd op SOA-technologie. IFS heeft meer dan 2.000 klanten in 54 landen en 2.600 medewerkers. Het bedrijf richt zich op luchtvaart & defensie, energie- & nutssector, productiebedrijven, procesindustrie, automobielindustrie, retail & groothandel en constructie, contracten & service management. Meer informatie over IFS is beschikbaar op www.IFSNL.com