Ingezonden persbericht


Heeft u uw kans in de voorverkoop gemist?
Agora Lelystad biedt u een tweede kans!

U dacht dat wij uitverkocht waren! Daar hebben we rekening mee gehouden. Er zijn extra voorstellingen bijgeboekt. Dus grijp uw kans!

Op zaterdag 21 juni, de langste dag van het jaar, organiseert de Agora een Maffe Nacht. Van 23.00 tot 02.00 uur kunt u alleen bij de Agora theaterkassa kaarten kopen voor de extra voorstellingen van Herman Finkers, Plien & Bianca en Youp van 't Hek.

Uiteraard kunt u die nacht ook bij de Agora terecht voor kaarten van andere talentvolle cabaretiers zoals; Jan Jaap van der Wal, Lebbis, Claudia de Breij, Sara Kroos & Lenette van Dongen. Ook in andere genres gaan de kaartjes hard, zoals voor de toneelvoorstelling "Dansen op een bed violen" de dansmusical ' Footloose', de "Ashton Brothers" en de allerlaatste grote "Jeans show"".

Maar de "Maffe Nacht" biedt meer! Naast de reguliere verkoop, zullen een aantal zeer gewilde kaarten worden geveild voor het goede doel. De meeropbrengst van deze kaarten zal ten goede komen aan de projecten van "Stichting Lesley en Sven Boerebach". Een stichting die zich inzet om de dromen van leeftijds- en schoolgenoten van de overleden Lesley en Sven Boerebach uit te laten komen.

Zo kunt u uw prettige vooruitzicht op een fantastische theateravond combineren met het idee dat u ook een bijdrage heeft geleverd aan een goed doel.

Niet alleen de kassa is open tijdens deze "Maffe Nacht" . In de foyer kunt u onder het genot van een hapje en een drankje zittend of dansend genieten van de prachtige muziek van een befaamde DJ. Welke dat is? Dat houden we nog even geheim!

Kortom, zorg dat u er bij bent!!


---