Ingezonden persbericht


NIEUWS
Computerweg 22
NL-3542 DR Utrecht

PERSBERICHT

Utrecht - 9 juni 2008

Case Logic sluit distributieovereenkomst met Tech Data

Tech Data, importeur en distributeur van ICT- en CE-producten, kondigt vandaag aan dat zij producten van Case Logic, wereldwijd marktleider in het ontwerpen en produceren van business en lifestyle accessoires, zullen leveren in Nederland.

Als officiële distributeur van Case Logic heeft Tech Data gekozen om producten te distribueren in verschillende categorieën: Lifestyle, Mobile Computer en Portable Electronics. Enkele bestsellers die het bedrijf aan zal bieden aan de Nederlandse markt zijn notebooktassen, zoals de VNC-15 en NCV-1 en externe harddrive cases, waaronder de PHDC-1. In de toekomst wordt dit productaanbod mogelijk uitgebreid met andere productlijnen en nieuwe collecties.

"Wij zijn heel enthousiast over onze toekomstige samenwerking met Tech Data," zegt Jeffrey van der Mars, Country Manager Benelux van Case Logic. "Wij willen in Nederland, net als in de andere landen waar Case Logic actief is, in alle afzetgebieden en in alle productcategorieën tot de top vendors behoren. Deze overeenkomst is een grote stap in die richting."

"Het productportfolio van Case Logic vormt een goede aanvulling op het huidige hardware assortiment van Tech Data", zegt Axel de Noord, Broadline Division Manager van Tech Data. "Hiermee zijn wij in staat ons assortiment in opbergsystemen nog completer te kunnen aanbieden, met name door de Case Logic Travel & Luggage lijn. Bovendien kunnen door de resellers goede marges worden gemaakt op de producten van Case Logic."

Over Case Logic, www.caselogic.nl
Case Logic, een merk van de Thule Group, is toonaangevend in de ontwikkeling en productie van intelligente opbergoplossingen voor mensen met een druk leven. Het bedrijf ontwerpt unieke en intuïtieve producten om gebruiksvoorwerpen op te bergen, te beschermen en te vervoeren.

Vandaag bestaat het productaanbod van Case Logic uit meer dan driehonderd opbergoplossingen voor professioneel en privé-gebruik evenals mobiele accessoires: Mobile Computer, Bags & Packs, Travel, DVD, Media, Automotive, Photo/Video en Portable Electronics. Case Logic is eigenaar van meer dan 100 patenten voor het innovatieve design en de technologie van hun producten. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Gembloux, België.

Case Logic is onderdeel van Thule, wereldleider in Sports Utility Transportation. Thule levert oplossingen voor actieve families en outdoor enthousiastelingen die hun materiaal veilig, gemakkelijk en stijlvol willen vervoeren.

Over Tech Data
Tech Data Nederland B.V. is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (105e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologie-resellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch Gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2008, voor 23,4 miljard USD aan verkopen gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl

Contact gegevens

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Case Logic
Gerdine Lindhout
Open2Europe
+33(0)1 55 02 27 88
g.lindhout@open2europe.com

Tech Data Nederland bv
Monique Roelofsma
Email: pers@techdata.nl

Tech Data Nederland bv
Computerweg 22
NL-3542 DR UTRECHT

Tel : +31 (0)346 585 000

Fax: : +31 (0)346 585 001


---- --