General Motors bepaalt nieuwe kwaliteitsstandaard in de automobielindustrie

10/06/2008 21:21

PR Newswire

TORONTO, June 10 /PRNewswire/ --

- Samenwerking met Dyadem om het wereldwijde Stature-platform voor management van de kwaliteitslevenscyclus in gebruik te nemen

Dyadem heeft vandaag aangekondigd dat General Motors het Stature-platform van Dyadem heeft geselecteerd om de kwaliteit voor zowel zijn ontwikkelings- als productieafdelingen over de hele wereld te beheren. Dyadem is een leider op het gebied van levenscyclusmanagement van kwaliteit en risico.

Dankzij Stature zal GM in staat zijn een gezamenlijk DFMEA- en PFMEA-kader te gebruiken. Het Stature QLM-oplossing helpt bedrijven hun kwaliteit drastisch te verbeteren door actief hun ontwerpen te verbeteren door opgedane ervaring en communicatieproblemen tussen afdelingen en organisaties te verminderen.

"We wilden onze kwaliteits-FMEA's naar een hoger niveau brengen en de unieke aanpak van Dyadem was precies wat we nodig hadden. Dyadem begrijpt dat kwaliteit op het niveau van de onderneming beheerd moet worden. Dyadem heeft een uitmuntend intuïtief platform op internet dat ons gehele bedrijf zou kunnen standaardiseren," zegt Kirk Gutmann, wereldwijd informatiemanager, GM Manufacturing & Quality Information Systems & Services.

Met Stature is GM in staat om kwaliteitsplanning uit te voeren via een platform op internet dat een gemeenschappelijke bibliotheek gebruikt op alle afdelingen en in alle regio's, wat een beter zicht op de kwaliteit biedt en de invoering van updates aan de productie in het ontwerp toelaat. Wereldwijde productiemodellen vereisen een kwaliteitsoplossing die ervoor zorgt dat de communicatie en het delen van kennis door de verschillende afdelingen, divisies en regio's goed geregeld is.

"GM ziet het belang in van de benadering van de kwaliteitsplanning vanuit een wereldwijde aanpak. Vele bedrijven proberen problemen in het ontwerp op te lossen in de productiefase maar ze slagen er niet in om de kwaliteit volledig te integreren door de levenscyclus van het product. GM wijst de juiste weg door zijn hele wereldwijde ontwikkelings- en productiegemeenschap te verenigen op het Stature-platform waardoor er een gemeenschappelijke kwaliteitsspecificatie ontstaat die beheerd kan worden van productconcept tot productafwerking," zegt Kevin North, president en algemeen directeur van Dyadem.

Over GM
General Motors Corp. (NYSE: GM), de grootste autofabricant ter wereld, is al 77 jaar lang elk jaar opnieuw de bestverkopende autoproducent ter wereld. GM werd opgericht in 1908 en stelt wereldwijd ongeveer 266.000 mensen te werk. Het hoofdbureau van GM staat in Detroit en de auto's en vrachtauto's worden in 35 landen geproduceerd. In 2007 werden wereldwijd bijna 9,37 miljoen auto's en vrachtwagens van GM verkocht onder de volgende merken: Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, GM Daewoo, Holden, HUMMER, Opel, Pontiac, Saab, Saturn, Vauxhall en Wuling. OnStar, een dochterbedrijf van GM, is de industrieleider in voertuigveiligheid en -beveiliging en -informatiediensten. Meer informatie over GM kan gevonden worden op http://www.gm.com.

Over Dyadem International
Dyadem werd opgericht in 1993 en is marktleider in oplossingen voor management van de kwaliteits- en de risicolevenscyslus. Dyadem verschaft software en diensten die bedrijven in staat stellen om kwaliteit te beheren, risico's te beperken, gereguleerde compliantie te behalen,
bedrijfscontinuïteit te plannen en rentabiliteit te verbeteren. Dyadem werkt samen met 85% van de Fortune 500-bedrijven en levert zijn diensten aan de hightech & elektronica-, medische apparatuur-, olie- en gas-, chemische, automobiel-, farmaceutische en defensie-industrie. Meer informatie vindt u http://www.dyadem.com.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Dyadem International Ltd Text 100 Public Relations Angela Schwecke Maureen Robusto
+1-905-762-5243 +1-617-399-4916 aschwecke@dyadem.com dyadem@text100.com

Website: http://www.dyadem.com
http://www.gm.com

Angela Schwecke van Dyadem International Ltd, +1-905-762-5243, aschwecke@dyadem.com; of Maureen Robusto van Text 100 Public Relations, +1-617-399-4916, voor Dyadem






-