Ingezonden persbericht


Hurenvanburen gaat Nederland veranderen

De bedrijvigheid in de buurt komt terug! Buurten komen weer tot leven. Hurenvanburen.nl verovert Nederland zoals Marktplaats dat eerder heeft gedaan.

De website waar je spullen en diensten kan huren of verhuren in je eigen buurt is gratis voor iedereen en brengt de micro-economie in de wijk weer tot leven. Gewoon even 'hurenvanburen' is dan ook een gevleugelde uitdrukking aan het worden.
Alles is te huur: van hogedrukreiniger tot klopboor en van chauffeur tot verpleegster.

Naast de particulier die wat te verhuren heeft, heeft inmiddels ook een groot aantal bedrijven de website van hurenvanburen gevonden. Volgens de eigenaar (Cees Zwart) staan er inmiddels ook veel klusbedrijven, thuiskappers etc. op de website. Op de vraag of dat wel gewenst is antwoord Zwart dat hem dat om het even is. De grote pret van de Website is dat je straks alles wat je nodig hebt in je eigen wijk kan vinden. Particulier of professioneel het maakt allemaal niets uit . Dus je hoeft niet meer tien of meer km auto te rijden voor een ladder of om een oppas op te halen of weg te brengen.
Om het zo makkelijk mogelijk te maken heeft Hurenvanburen voor het verhuren van spullen allerlei hulpmiddelen zoals een "draft" huurovereenkomst en een kalender met de verhuurdagen en wordt er gebruik gemaakt van waarborgen en rekeningen etc etc. Eigenlijk kan er niks meer mis gaan.

Hoewel het aanbod hier en daar nog iets schraal is heeft Hurenvanburen een landelijke dekking. Zwart roept particulieren en ondernemers op om gratis zijn of haar diensten te adverteren en zijn of haar spullen of diensten te gaan verhuren op www.hurenvanburen.nl om daarmee Nederland te veranderen in een prettige buurtgerichte samenleving.