Gemeente Aalburg


Inspraak concept-structuurvisie Spijk en Wielstraat

Klik hier voor vergroting

Spijk en Wielstraat kaart met uitwerkingsgebieden klein.jpg

Bekend wordt gemaakt dat, ingevolge de inspraakverordening van de gemeente Aalburg, met ingang van dinsdag 10 juni 2008 tot en met maandag 7 juli 2008 aan inwoners van de gemeente Aalburg en aan belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen inspraak wordt verleend met betrekking tot:


- concept-structuurvisie Spijk en Wielstraat

De concept-structuurvisie

De concept-structuurvisie is een strategisch document dat als basis dient voor de komende herziening van het bestemmingsplan "Spijk en Wielstraat". Met deze visie wordt duidelijk welke ruimtelijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen het gebied "Spijk en Wielstraat" de komende jaren gewenst en beoogd zijn. De visie gaat in op verschillende deelgebieden binnen dit gebied maar heeft geen betrekking op individuele percelen. Dit zal pas bij het bestemmingsplan aan de orde zijn. De structuurvisie dient als instrument om verzoeken met betrekking tot de komende herziening van het bestemmingsplan te toetsen en om te bepalen in hoeverre deze verzoeken kunnen worden meegenomen in de herziening.

In eerdere planningen is aangegeven dat de structuurvisie naar verwachting medio september 2008 ter inzage zou liggen. Omdat de concept-visie eerder gereed is dan in eerste instantie was verwacht, is de termijn van terinzagelegging en inspraak nu vervroegd.

Ter inzage

De concept-structuurvisie ligt met ingang van dinsdag 10 juni 2008 gedurende vier weken ter inzage bij de balie `Bouwen, Wonen en Milieu' van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. De kantooruren voor de terinzagelegging zijn dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8:30 tot 20:00 uur.

Gedurende de genoemde kantooruren kunt u de structuurvisie inzien. Indien u inhoudelijke informatie over het plan wenst, willen wij u verzoeken langs te komen gedurende speciaal ingelaste spreekuren. Deze uren worden gehouden in het Aalburgloket en vinden plaats op:


- dinsdag 10 juni: 13.30 tot 20.00 uur


- dinsdag 24 juni: 13.30 tot 20.00 uur

Indien u geen mogelijkheid ziet om de genoemde spreekuren te bezoeken, kunt u voor het maken van een afspraak tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw L. (Linda) van der Linden, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 772 of mevrouw H. (Hilde) Vervloedt, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 758.

Indienen inspraakreactie

Inspraakreacties naar aanleiding van de concept-structuurvisie Spijk en Wielstraat kunnen gedurende de termijn dat de visie ter inzage ligt zowel schriftelijk als mondeling naar voren worden gebracht. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG, onder vermelding van `inspraakreactie concept-structuurvisie Spijk en Wielstraat". Voor het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met bovengenoemde personen.

Voor meer informatie klik op onderstaande link.

Structuurvisie en herziening bestemmingsplan "Spijk- en Wielstraat"