Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Veel reacties op VSN-brief

Een week geleden stuurde de VSN een brief aan haar leden met het verzoek de VSN dit jaar extra te steunen. Meer dan twintig procent van de leden reageerde direct en bracht in enkele dagen ruim EUR 45.000,- bijeen. Niemand had ook maar durven hopen dat de respons zo overweldigend zou zijn.

Marcel Timmen Marcel Timmen, directeur van het VSN-bureau, vindt de reacties hartverwarmend: "Dit zegt veel over de betrokkenheid van onze leden bij hun vereniging. Wij hebben lang geaarzeld of we leden moesten benaderen met het verzoek om extra financiële ondersteuning. We weten immers maar al te goed dat veel leden het financieel niet breed hebben. Wanneer je dan zoveel positieve reacties op je oproep krijgt, dan doet je dat erg veel. Blijkbaar is er veel waardering bij onze leden voor wat we doen. Voor ons een extra stimulans om keihard door te gaan met ons werk."

Toch zijn de financiële problemen nog niet opgelost. Marcel Timmen: "We zullen dit jaar heel zorgvuldig met ons geld moeten omgaan en goed kijken waar we nog extra inkomsten kunnen realiseren. We krijgen ook nog iedere dag giften binnen, dus waarschijnlijk zal het eindbedrag nog wel wat hoger uitkomen. In ieder geval zijn onze geldzorgen met deze enorme steun van onze leden voor een deel opgelost. In één woord: geweldig".
11 juni 2008

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: vsn@vsn.nl - Postbank 1422400