Bouwend Nedederland

Ontzorg de klant ...en lever maatwerk
27-05-2008

Energiebesparing is een van de grote thema's voor de komende jaren. Daarom houdt Bouwend Nederland verspreid over het land regionale bijeenkomsten om bouwers te informeren over Meer met Minder. Dat is hét energiebesparingprogramma voor bestaande woningen en andere gebouwen voor de komende twaalf jaar. Bouwend Nederland heeft daar het afgelopen jaar veel energie ingestoken om voor alle bouwbedrijven een commercieel goede uitgangspositie te realiseren

Alle bijeenkomsten zijn aan het eind van de middag. Daarin wordt kort en helder verteld waarom energiebesparing voor de bouwondernemer interessant kan zijn, wat Meer met Minder te bieden heeft, hoe de bouwondernemer op de energiebesparingvraag van de klanten kan inspelen en hoe Bouwend Nederland daarbij ondersteuning biedt.

Waar en wanneer
12 juni Zoetermeer, Bouwhuis 18 juni Holten, AC restaurant 24 juni Heerhugowaard, Espeq Opleidingsbedrijven
25 juni Arnhem/Velp, Golden Tulip
1 juli Nieuwegein, samenwerkingsverband SPBU

2 juli Bergen op Zoom, samenwerkingsverband SSPB

3 juli Veldhoven, samenwerkingsverband Bouw Educatie Groep
19 augustus Leeuwarden, samenwerkingsverband VSPB
21 augustus Ruinen, OCB

Programma
15.30 Inloop en ontvangst 16.00 Welkom en introductie 16.05 Energiebesparing in uw bouwpraktijk 16.20 Meer met Minder, inspelen op de energiebesparingvraag
16.40 Mogelijkheden voor uw bedrijf 17.00 Pauze
17.15 Ondersteuning door Bouwend Nederland 17.30 Vragen en discussie 17.55 Afsluiting
18.00 Borrel

De organisatie van de regionale bijeenkomsten wordt verzorgd door SBR. Het aanmeldingsformulier staat op www.sbr.nl. Deelname is gratis.

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt; maximaal twee personen per bouwbedrijf. Alle geplaatste deelnemers ontvangen een bevestiging van deelname.