Gemeente Etten-Leur

Hét Werkgeversservicepunt gaat van start

Hét Werkgeversservicepunt (WSP) gaat van start

De gemeenten Etten-Leur, Moerdijk, Rucphen en Zundert, het CWI en het UWV hebben hun krachten gebundeld op één plek: Hét Werkgeversservicepunt. In Hét Werkgeversservicepunt kunnen werkgevers terecht voor alles wat met werk te maken heeft. Op 12 juni wordt Hét Werkgeversservicepunt officieel geopend.

Elke werkgever zoekt geschikte medewerkers voor zijn of haar vacature. Hét Werkgeversservicepunt is de kortste en goedkoopste weg naar nieuwe medewerkers. Dit punt beschikt over het grootste bestand in de regio met werkzoekenden in alle beroepen en leeftijden, met uiteenlopende ervarings- en opleidingsniveaus. De kandidaten zijn in veel gevallen direct beschikbaar. Bovendien beschikt Hét Werkgeversservicepunt over een scala aan middelen om iemand zo snel mogelijk geschikt te maken voor een bepaalde vacature, bijvoorbeeld door bijscholing. Door opleiding en begeleiding kan een kandidaat uitgroeien tot een zeer waardevolle medewerker.

Hét Werkgeversservicepunt is gevestigd in het stadskantoor van Etten-Leur aan de Roosendaalseweg 4, telefoonnummer 0800-7788899.

De internetsite van het WSP is: www.hetwerkgeversservicepunt.nl.

Werk in uitvoering
Er zijn 3 vacatures

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl