Gemeente Echt-Susteren


Werkzaamheden Susteren

De wegen Tiendschuur, Wilhelminalaan, Heidestraat, Hommelweg en Susterderveldweg zijn van woensdag 18 juni tot en met vrijdag 20 juni 2008 geheel afgesloten voor verkeer, vanwege wegwerkzaamheden. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Bovengenoemde wegen worden voorzien van fietsstroken en snelheidsremmende maatregelen. De Hommelweg en Susterderveldweg zijn grotendeels gereed, het gedeelte Tiendschuur, Wilhelminalaan en Heidestraat wordt nog voorzien van een rode en zwarte deklaag. Wij verzoeken u vriendelijk van 18 juni tot en met 20 juni geen voertuigen langs bovengenoemde wegen te parkeren. Wanneer de werkzaamheden eerder zijn afgerond, worden de wegen ook eerder vrijgegeven voor verkeer.

Wij zijn ons ervan bewust dat bovengenoemde werkzaamheden tot enige overlast kunnen leiden en proberen dit tot een minimum te beperken. Mochten er desondanks toch klachten zijn, neem dan contact op met de gemeente. Voor verdere inlichtingen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer Heijen, afdeling Openbare werken, te bereiken op telefoonnummer 0475-478 478.