Vestia in Hoogvliet waarschuwt voor naamsmisbruik

12/06/2008 14:56

Stichting Vestia Groep

Een aantal huurders meldden de afgelopen dagen aan Vestia Rotterdam Hoogvliet dat een klusbedrijf ze anti-inbraakstrips aanbood waarvoor ze direct contant moesten afrekenen. Dit klusbedrijf doet dit onterecht in naam van Vestia. In andere regio's waar Vestia woningen verhuurt, krijgen huurders te maken met oplichtingspraktijken waarbij tapijten en messensets worden aangeboden. De oplichters doen zich voor als medewerker van Vestia en vragen om directe contante betaling.

Waarschuwing

Nu op meerdere plekken mensen de naam van Vestia misbruiken, wil Vestia haar bewoners verzoeken alert te zijn. Laat mensen niet zomaar binnen. Als u geen vertrouwen hebt in de situatie, bel dan met uw Vestiakantoor. Vestia zal huurders nooit thuis contant laten betalen. Betalingen vinden plaats per bank of per pin in de woonwinkel. Als er aan of in de woning onderhoud wordt gepleegd, stelt Vestia de bewoner altijd vooraf op de hoogte.

Over Vestia

Vestia Rotterdam Hoogvliet is een van de 13 Vestia-corporaties. Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe het bedrijf haar maatschappelijke taak vervult. Vestia werkt volgens het concern-model. De 13 corporaties en de 4 vakbedrijven vormen de pijlers van het concern, waar in totaal 900 mensen werken.





http://www.vestia.nl

http://www.vestia.nl