Ingezonden persbericht

CULTUUR OP DE CAMPUS
Donderdag 12 juni

FINALE KAF EN KOREN

Met: Rag and Bone, Boolean en RagTags & Bobtails

Met het collegejaar loopt ook Kaf en Koren, de jaarlijkse studentenband-competitie van de Radboud Universiteit Nijmegen, ten einde. Cultuur op de Campus selecteerde op basis van demo's vijftien bands, die het in vijf voorrondes in het CultuurCafé van de Radboud Universiteit tegen elkaar opnamen. Rag and Bone, Divided By Hearts, Ragtag & Bobtails, Segunda, Spawn en Boolean bereikten de halve finales, op 22 en 29 mei in Merleyn.

BOOLEAN, RAG AND BONE en RAGTAGS & BOBTAILS (wildcardhouder) gaan door naar de finale, op 12 juni in Doornroosje. Zij doen een gooi naar de troon, waar nu, zoals de bandnaam al doet vermoeden, These Seats Are Taken (winnaar Kaf en Koren 2007) nog lekker op zit.

Vast staat in ieder geval wel dat de finale van Kaf en Koren 2008, op donderdag 12 juni, een superavond belooft te worden waarbij jijzelf een van de bands letterlijk een handje kunt helpen door ervoor te zorgen dat de decibelmeter zo hoog mogelijk aanslaat bij jouw favoriete band, zodat zij de publieksprijs in de wacht kunnen slepen. De deskundige jury bepaalt welke band zich een collegejaar lang de beste studentenband van de Radboud Universiteit Nijmegen mag noemen.

Na afloop komt de ontlading bij een optreden van de Midnight Juggernauts! Deze Australische electro rockband timmert onstopbaar als een razende aan de weg. Tussen de optredens in Parijs, Barcelona, New York, Tokio en verder, zijn de Midnight Juggernauts één avond in Nederland, en wel in jouw Doornroosje. Klik hier voor een voorproefje: http://3voor12.vpro.nl/luisterpaal/.

Steun je favoriete studentenband én pik een topconcert mee!
Let op! Kaartjes (¤ 7,-) voor de Kaf en Koren Finale zijn ook geldig voor het concert van Midnight Juggernauts. Maar zorg wel dat je vóór 21.00u binnen bent! Na 21.00u kun je alleen nog een toegangsbewijs voor alleen Midnight Juggernauts (¤ 9,-) kopen.

Voorverkoop via www.doornroosje.nl.

Info: www.myspace.com/kafenkoren