Ingezonden persbericht

One-night stands: Mannen willen het, vrouwen doen het

NIJMEGEN 12 juni - 54 procent van de mannelijke singles heeft wel eens een one-night stand gehad. Bij de vrouwelijke singles zegt 61 procent wel eens een eenmalig avontuurtje te hebben beleefd. Dit is in tegenstelling tot het aantal mannen en vrouwen dat zegt op een eerste date wel het bed te willen delen. Ruim de helft van de mannen geeft aan dat wel eens te willen, tegenover slechts een kwart van de vrouwen. Dat blijkt uit een onderzoek van online singlescommunity MVlife.nl onder haar 115.000 abonnees. In totaal gaven 1021 respondenten aan waar hun grenzen liggen en hoe hun erotische leven er uit ziet.

Mannen willen, vrouwen doen
Vanuit mannelijk oogpunt lijken de vrouwen dus een stuk beter af. Zij willen immers niet zo nodig het bed in op de eerste date, maar doen dat wel vaker dan de mannen. Maar dit is niet het enige punt waar de mannen jaloers op zullen zijn. Van de vrouwen geeft namelijk ongeveer een kwart aan dat ze wel eens een puur seksuele relatie met iemand hebben. Bij de mannen geldt dat voor ongeveer eenzelfde percentage. Maar het echte verschil zit hem in het aantal mannen en vrouwen die wel een puur seksuele relatie zouden willen hebben, maar zeggen dat helaas nog niet te hebben meegemaakt. Zeventien procent van de vrouwen zegt dat ze een relatie puur voor de seks wel zouden willen tegenover zesendertig procent van de mannen.

Geen woorden maar daden voor vrouwen
Single vrouwen blijken meer seks hebben dan mannen en weten ook beter hun te regelen dat hun seksleven volgens hun wensen verloopt. Mannen hebben meer moeite hun seksuele leven overeenkomstig hun wensen in te richten. Vrouwen zijn wel conservatiever in hun wensen, maar niet in hun daden.

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht