Opsporingsbericht : ontsnapping Toufik DINSI (20) te Namen De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings van Namen en van onderzoeksrechter Mevrouw Bourgeois - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :
Vorige week woensdag, 4 juni, ontsnapte de 20-jarige Toufik DINSI nadat hij voor de Raadkamer verscheen in het Justitiepaleis van Namen.
(foto) Toufik DINSI is van Noord-Afrikaanse origine. Hij is normaal gebouwd en 1m70 groot. Hij heeft kort bruin haar en bruine ogen. Hij draagt vaak een stoppelbaard en spreekt Frans.
Op het ogenblik van zijn ontsnapping droeg hij een dronkergroene pull boven een zwarte broek. Dat hij handboeien droeg, kan zeker zijn opgevallen.
Uit het onderzoek blijkt dat iemand de ontsnapte zag wegvluchten in de richting van de « Sambre » waar hij in een voertuig zou zijn gestapt. De onderzoekers zouden graag deze belangrijke getuige willen kennen.
Heeft u de voortvluchtige man gezien of weet u meer over deze ontsnapping, aarzel dan niet contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 91.119.
Discretie wordt verzekerd.
Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be
Dit opsporingsbericht staat ook op www.politie.be in de rubriek « gezocht »