It-bedrijf it4sale viert 5-jarig bestaan groots


BREDA, 20080612 -- Onlangs heeft het in Breda gevestigde IT-bedrijf IT4Sale haar 5-jarig bestaan gevierd. Hierbij werd de directie, bestaande uit oprichters Dennis Pelger en Gerard Verveer, door het voltallig personeel in het zonnetje gezet en verrast met een bronzen beeld, vervaardigd door kunstenaar Felix van Breugel.

Fotobijschrift: Gerard Verveer en Dennis Pelger prettig verrast met een bronzen beeld.De in februari 2003 opgerichte onderneming is gespecialiseerd in de levering van computer- en printerparts. Zo handelt IT4Sale in partijen harde schijven, moederborden, laptopschermen en controllers, maar ook complete printers en randapparatuur behoren tot het assortiment. De onderneming richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf, en levert kwaliteitsproducten van A-merken tegen sterk concurrerende prijzen.

IT4Sale beschikt voortdurend over een ruime voorraad met spare-parts. Met name essentiële onderdelen als tape- en harddrives, systemboarden en powersupplies van de meest gangbare systemen als Compaq en HP kunnen door IT4Sale direct vanuit voorraad geleverd worden. Ook heeft het bedrijf een eigen koeriersdienst, zodat snelle levering gegarandeerd is. Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, beschikt IT4Sale over een aantal buitenlandse partners.