Bedrijvencentrum Touchdown Center opent vestiging in Heemstede


Wegens succes geprolongeerd

AMSTERDAM, 20080612 -- Het bedrijvencentrum Touchdown Center, dat zich op kantoorhuisvesting van de kleine ondernemer richt, heeft in Heemstede de deuren van haar tweede vestiging geopend. In het voormalige Zilveren Kruisgebouw biedt het bedrijvencentrum ruimte voor zeker 70 huurders. Het eerste Touchdown Center ging vorig jaar september in Haarlem van start en zit inmiddels met 60 huurders vol.

Het Touchdown Center concept is eenvoudig. Ondernemers hebben de mogelijkheid om kantoorruimte te huren vanaf een half tot drie jaar. Alle faciliteiten zijn al aanwezig. Zoals een volledig ICT-pakket waaronder telefoon, internetverbinding en copy-print. Maar ook kantoorartikelen, vergaderfaciliteiten en verhuur van meubilair. Daarnaast ligt de Heemsteedse vestiging van Touchdown Center vlakbij de dorpskern, aan het water, dichtbij uitvalswegen en biedt de parkeerplaats plek aan honderd auto's.

Formule
Het Touchdown Center hanteert een zeer transparante formule. De prijsstelling is gebaseerd op een vast maandbedrag (vanaf ¤ 325 per maand). Daarbij zijn de huur, energielasten, schoonmaak van algemene ruimten en toiletgroepen, gebouwonderhoud en receptiediensten inbegrepen.

Oplossing voor file
Als oplossing voor het fileprobleem komt het nieuwe Touchdown Center met de `Services': flexibele werkplekken van 1 uur tot een hele werkweek. "Een ideale plek voor mensen die de behoefte hebben om aan de file te ontsnappen. Daarnaast lekker willen werken op een plek waar alle randvoorwaarden aanwezig zijn. Men kan gebruik maken van razendsnel internet, de printer, fax en een zeer geavanceerd kopieerapparaat. Direct en zonder files geconcentreerd aan het werk", reageert Peter Oeberius Kapteijn, directeur en oprichter van Touchdown Center.

Business Café
Ook het nieuwe Touchdown Center moet weer een business community worden waarin ondernemers van uiteenlopende disciplines zijn gevestigd. Om het netwerken en onderling zakendoen te vergemakkelijken is daarom ook een Business Café aanwezig.

Voor meer informatie over het Touchdown Center kijk op: www.touchdowncenter.nl


Einde persbericht, 12 juni 2008

Voor meer informatie over het Touchdown Center kunt u contact opnemen met:
Favourite PR
Clark Bouwman
06-14706813 of clark@favourite.nl

Touchdown Center
Peter Oeberius Kapteijn
06-41258188 of peter@oeberieus.nl