Ingezonden persbericht


Promoties bij Jones Lang LaSalle

Jones Lang LaSalle benoemt twee European Directors en twee National Directors

Amsterdam,
13 juni 2008 - Jones Lang LaSalle, de
internationale vastgoedadviseur, heeft Joost Sweep, directeur van de Rotterdamse vestiging, en Helwin Teunissen, directeur van de Utrechtse vestiging, benoemd tot European Director.

Rianne Dekkers (Capital Markets Amsterdam) en Sanne-Marie Mesters (Tenant Representation Den Haag) zijn gepromoveerd tot National Director.


Over Jones Lang LaSalle

Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL), het enige bedrijf in vastgoedservices- en vermogensbeheer dat voor het 3e achtereenvolgende jaar voorkomt in FORBES magazines " 400 beste grote bedrijven", heeft wereldwijd circa 170 kantoren en opereert in meer dan 700 steden in 60 landen. Met een omzet van meer dan $ 2.7 miljard in 2007, biedt de organisatie brede geïntegreerde vastgoed- en investment management expertise aan eigenaren, gebruikers en beleggers op lokaal, regionaal en mondiaal niveau. Jones Lang LaSalle is marktleider op het gebied van vastgoed- en corporate facility management services met wereldwijd een vastgoedportefeuille van meer dan 120 miljoen m2.

LaSalle Investment Management, het onderdeel van het bedrijf dat investment management activiteiten voor haar rekening neemt, behoort tot één van 's wereld grootste investment
management bedrijven ter wereld. Zij beheren een totaal vermogen van circa US$ 50 miljard. Voor meer informatie kijk op onze website www.joneslanglasalle.com.