Partij van de Arbeid

Congres 13 en 14 juni

09-04-2008 05:03

Op 13 en 14 juni wordt het PvdA congres gehouden. Op dit congres zullen de plannen van het partijbestuur voor meer ledendemocratie voorliggen. De voorstellen met betrekking tot de ledendemocratie zijn het resultaat van een intensieve consultatieronde in de partij.

Het Partijbestuur heeft bij de ontwikkeling van de voorliggende voorstellen geput uit de opdrachten van de Commissie Vreeman, Motie 2 van de Rooie Veren, de aanbevelingen van de Commissie Meer Pit, de aanbevelingen van de Klankbordgroep Ledendemocratie, de aanbevelingen van het Politiek Forum, de werkconferentie van de Adviesraad Verenigingszaken en uit de discussies gevoerd op de Regionale Ledenbijeenkomsten in maart 2008.

Op het congres zullen ook de verkiezingen plaatsvinden van de leden van het congrespresidium, de beroepscommissie en de PES-congresdelegatie.
Het congres wordt gehouden in het Chassétheater in Breda, Claudiusprinsenlaan 8. Aanvang vrijdag in de namiddag. Slot zaterdag 14 juni rond 17.00 uur. U kunt hier de congresvoorstellen lezen. Uiterlijk vrijdag 23 mei 2008 kunt u hier ook de Beschrijvingsbrief vinden, met daarin opgenomen
de amendementen en preadviezen op de congres voorstellen.