Partij van de Arbeid

Discussieavonden arbeid en participatie

22-05-2008 02:18

Het congres van 13 en 14 juni staat geheel in het teken van arbeid. Ter voorbereiding op dit congres en de uitkomsten van de commissie Bakker organiseert de PvdA drie landelijke bijeenkomsten over dit thema. U bent van harte uitgenodigd.

Het Partijbestuur vindt dat de kern van de Nederlandse sociaaldemocratie, de visie op arbeid, participatie en de relatie met de sociale zekerheid aanscherping verdient. Daarom staat het thema Arbeid op het landelijke congres van 13 en 14 juni centraal.

Ter voorbereiding op dit congres en de uitkomsten van de commissie Bakker organiseert de PvdA drie landelijke bijeenkomsten over het thema Arbeid en Participatie met partijvoorzitter Lilianne Ploumen en fractievoorzitter Mariëtte Hamer. Zij willen graag met u de discussie over dit thema aangaan. Hoe kijkt u aan tegen de verhouding tussen flexibiliteit en zekerheid, de discussie over langer doorwerken na uw 65e en de kwaliteit van Arbeid? De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende lokaties en tijdstippen:

Maandag 2 juni, in Krommenie
Met o.a. Lilianne Ploumen (partijvoorzitter), Mariëtte Hamer (fractievoorzitter), Romke van der Veen (Hoogleraar Sociologie van arbeid en organisatie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam), André Timmermans (Raad van Bestuur CWI) en Jeroen Olthof (Fractievoorzitter PvdA Zaanstad), o.l.v. Jet de Ranitz.

Lokatie: Trias VMBO, Saendelverlaan 1, Krommenie Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Reserveringsnummer: 5580

Woensdag 4 juni 2008 in Roermond
Met o.a. Lilianne Ploumen (partijvoorzitter), Mariëtte Hamer (fractievoorzitter), Joop Roebroek (Arbeidsdeskundige Universiteit van Tilburg) en Tof Thissen (fractievoorzitter Eerste Kamer GroenLinks), o.l.v. Jacques Costongs.

Lokatie: Theaterhotel De Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16, Roermond Aanvang: 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
Reserveringsnummer: 5581

Vrijdag 6 juni 2008 in Assen
Met o.a. Mariëtte Hamer (fractievoorzitter), Jan Hamming (vice-voorzitter partijbestuur), o.l.v. Niesco Dubbelboer.

Lokatie: ICO Centrum voor Kunst & Cultuur, Zuidhaege 2, Assen Aanvang; 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Reserveringsnummer: 5582

Wij verzoeken u vooraf te reserveren via de telefonische reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553 en kies optie 3. Voor aanmelding heeft u het
4-cijferige reserveringsnummer van deze bijeenkomst nodig. Deze staat vermeld bij iedere bijeenkomst. Houd ook uw relatienummer en postcode bij de hand. Als u geen relatienummer heeft wordt u doorverbonden met een medewerker die uw aanmelding noteert. Als u een introducé wilt meenemen, kunt u dat aangeven bij het reserveren.