Officiële handeling bouw appartementen Meidoornlaan in Nootdorp

12/06/2008 11:23

Vestia Nootdorp

Op vrijdag 13 juni om 14:00 uur wordt de officiële handeling verricht voor de bouw van de appartementen aan de Meidoornlaan in Nootdorp. Hier komen 25 appartementen en woonunits van Pieter van Foreest, gebouwd door Vestia Nootdorp. De Nootdorpse wethouder Kees van der Kraan, Hans van Holten, voorzitter van de Raad van Bestuur van Pieter van Foreest, Cor de Jong, Commercieel Directeur van Aannemersbedrijf Van Wijnen en Fred van Geffen, bedrijfsdirecteur van Vestia Nootdorp verrichten deze handeling op de Meidoornlaan. Daarna, in Cutureel Centrum CulturA maakt Fred van Geffen de nieuwe naam van het complex bekend.

Nootdorps tintje

Het evenement heeft een Nootdorps tintje. Bijna alle aankomende bewoners van de Meidoornlaan komen uit Nootdorp. Als dagvoorzitter is voor Kees Balm gekozen, specialist in muziek en entertainment. Als inwoner van Nootdorp geeft hij het evenement een Nootdorps tintje.

Naam complex wordt bekend gemaakt

Na de officiële handeling op de Meidoornlaan gaan alle gasten mee naar Cultureel Centrum CulturA. Daar wordt de nieuwe naam van het complex aan de Meidoornlaan bekend gemaakt.

Keuze in wonen

Vestia wil in de steden en dorpen waarin zij actief is een grote variatie aan woonmilieus bieden. Om de keuze in wonen groter te maken investeren wij fors in vernieuwing van buurten en wijken om differentiatie in woningbezit te realiseren.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.vestia.nl