Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (13/6)

BERGEN OP ZOOM, 13 juni 2008

Man raakt zwaar gewond bij verkeersongeval

OUD GASTEL: Een 29-jarige man uit Bosschenhoofd raakte vrijdagmiddag zwaar gewond bij een verkeersongeval. Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur op de A 17. De man reed in de richting Oudenbosch/ Roosendaal en kwam door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail aan. Hij is hierbij uit de auto geslingerd. De man is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en hebben verklaringen van getuigen opgenomen.

Politie pakt man op voor vrijheidsbeneming

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft een 25-jarige man uit Bergen op Zoom vrijdagochtend rond 01.00 uur aangehouden. Hij heeft zich vrijwillig gemeld op het politiebureau. De man wordt verdacht van vrijheidsbeneming van z'n 26-jarige vriendin. Hij is in verzekering gesteld.

Donderdagochtend kwam er bij de politie een melding binnen van vermissing van de vrouw. Ze was de nacht ervoor niet thuis gekomen en was ook niet op het werk verschenen. De verdachte zou de vrouw op 11 juni hebben meegenomen. Donderdag 12 juni ontving de moeder veen telefoontje van haar dochter of ze haar op konden halen bij een tankstation. Een boswachter had de 26-jarige vrouw in het bos aangetroffen en haar rond 20.00 uur afgezet bij de benzinepomp. Ze had weg weten te komen van de verdachte. De familie heeft haar opgehaald en de politie is gealarmeerd. Voordat de politie de man kon aanhouden, meldde hij zich op het politiebureau.

Politie verricht drie aanhoudingen in drugsdeal

ROOSENDAAL: De politie heeft op de A 58 donderdagavond rond 19.15 uur drie personen gearresteerd inzake een drugsdeal. Twee belgen van 26-jaar en 24-jaar worden verdacht van het kopen van drugs van een 23-jarige Roosendaler. De politie arresteerde alle drie de mannen. De belgen zijn met proces-verbaal heengezonden. De roosendaler is in verzekering gesteld.

Agenten van het Courageteam volgden de belgen toen ze uit een coffeeshop in de Molenstraat liepen. Ze zagen de belgen in hun busje stappen en volgde ze naar de Kardinaal van Rossumstraat. Daar vond een vermoedelijke deal plaats tussen de belgen en de roosendaler. Op de A 58 hielden agenten de belgen aan. Ze hadden circa 200 gram hennep bij zich. Op de Molenstraat is de 23-jarige Roosendaler opgepakt. Hij is in verzekering gesteld.

Winkeldievegge aangehouden

ROOSENDAAL: Donderdagochtend rond 10.00 uur is bij een supermarkt op de President Kennedylaan een 52-jarige vrouw uit Roosendaal aangehouden. Zij wordt verdacht van winkeldiefstal van o.a. een paar pakken koffie. De bedrijfsleider heeft haar overgedragen aan de politie. Ze kreeg een bekeuring van 150,- mee.

Auteur: Eefje Klijberg