Grootste VW camping van Europa - Kever Weekend Beautiful Budel

05/06/2008 11:45

Kever Club Nederland

Grootste luchtgekoelde VW camping van Europa tijdens 25e Internationaal Kever Weekend Beautiful Budel

"Kevervirus onuitroeibaar"

13 t/m 15 juni 2008 worden alle records verbroken; meer dan 3.500 luchtgekoelde Volkswagens, de klassiekers die vele harten hebben veroverd, worden dit weekend in Budel (Noord Brabant) verwacht. In Budel komt dit jaar de grootste luchtgekoelde VW camping van Europa!

Nu de luchtgekoelde Volkswagen al jaren niet meer geproduceerd wordt, komen er steeds meer liefhebbers van dit stukje nostalgie. De vorm, het geluid en de sfeer om deze auto's heen, maken mensen zo enthousiast dat menigeen wil aansluiten... Oude liefde roest niet!

Eén van de sfeermomenten is het jaarlijks drukbezochte Internationaal Keverweekend; Beautiful Budel, dat dit jaar voor de 25ste keer wordt georganiseerd. De organisatie zal het 25 jarige bestaan van het evenement niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Naast de vertrouwde activiteiten zullen er dit jaar ook tal van nieuwe activiteiten worden georganiseerd!

Het evenement is uitgegroeid tot een auto-evenement op niveau en behoort tot de grootste luchtgekoelde evenementen van Europa. De bezoekers komen uit heel veel Europese landen en zelfs van daarbuiten.

Tijdens de 25ste editie van het Internationaal Keverweekend; Beautiful Budel komt men dit jaar ogen en oren tekort! Duizenden luchtgekoelde wagens, zoals onder andere de Kever, Bus, Karmann Ghia, Porsche, origineel of omgebouwd van showroomstaat tot roestbak, vinden dit weekend hun plaats op het terrein en ook Budel verandert in een waar Keverdorp!

Wat is er te beleven?

Op de zaterdag en zondag staat de agenda bomvol leuke activiteiten, want het is natuurlijk niet alleen tentoonstellen. Voor wie altijd al eens heeft willen weten hoeveel vermogen en geluid er uit een Kever te halen is, is er de vermogenstestbank en de CAR HI-FI soundcontest. Tijdens de spannende en adembenemende sprintwedstrijden wordt weer een heel andere kant van de Kever getoond. In de Buggybak racen de Buggy's over een bergachtige en vooral modderige oppervlakte. Regelmatig verdwijnen ze met hevig geweld in de modder. Verder is er een schitterende Show & Shine, waarbij alleen de mooiste modellen staan opgesteld per klasse. Speciaal voor de 25ste editie wordt de grootste luchtgekoelde VW camping van Europa opgezet. VW-liefhebbers kunnen dus hun waterkoker thuis laten en massaal met de luchtgekoelde VW naar Budel komen.

De zaterdag en zondag zijn populaire dagen voor dagjesmensen die massaal het evenement aandoen. Door de diverse activiteiten, het vele vermaak en de grote verscheidenheid aan mensen, zal een ieder zich zeker vermaken en de nostalgie, sfeer en sensatie zullen nog lang bijblijven bij de mensen. Iedereen is van harte uitgenodigd om het 25ste mooiste luchtgekoelde evenement van Europa mee te maken. Entree voor dagbezoekers is euro 8,00 per persoon. Wie met een luchtgekoelde VW naar het evenement komt, is vanaf vrijdagmiddag 13:00 uur welkom. Tarieven bij meerdaags verblijf en overige informatie zijn te vinden op www.beautifulbudel.nl.

Houd voor de laatste ontwikkelingen omtrent het 25ste Internationaal Keverweekend; Beautiful Budel de website www.beautifulbudel.nl in de gaten!

Budel ligt aan de A2, Eindhoven - Weert, afslag 37, volg de borden (of de VW's).





http://www.keverclub.nl/


Noot voor de redactie:

Noot voor redactie,