Ingezonden persbericht


Tolle Lege houdt de spanning er
in!

Deze maand juni is het voor het eerst bij Tolle
Lege spannende boekenmaand. Tijdens deze juni-maand staan bij Tolle Lege spannende christelijke boeken centraal. En om die thrillers en spannende christelijke romans extra aandacht te geven, is er deze maand bij Tolle Lege een actie waarbij u als klant een gratis actieboek kunt krijgen tijdens de boekenmarkt van 14 juni a.s.

Spannende maand in de
bieb
Als eerste organiseren wij een spannende
boekenmaand in de bibliotheek. De spanning bereikt zijn op hoogtepunt halverwege de maand op zaterdag 14 juni a.s. Op die dag zullen bij Tolle Lege vele spannende boeken uitleenbaar zijn, zowel voor de ouderen als voor de jeugd! Iedereeen die in de bieb langskomt moet eigenlijk ook even langs de boekenschuur om een gratis boek op te halen. Hoe dat werkt, leggen we hieronder uit.

Spannende boekenmarkt
Op dezelfde zaterdag 14 juni er een spannende dag
in de bekende boekenschuur van Tolle Lege aan de Prins Clausstraat 19 (oude locatie Bernardstraat, maar door uitbeiding van de Buitensluis is de straatnaam aldaar gewijzigd) De locatie is nu te bereiken via de Burg de Zeeuwstraat / Vlielanderstraat/Koninginneweg en dan de Julianastraat te Numansdorp. Die dag hebben we van 9-12:30 uur grandioze actie,waar iedereen snel bij moet zijn. Bij aanschaf van een nieuwe roman, krijgt iedere koper er eentje bij (zolang de voorraad actieboeken strekt!). Dit actieboek ligt in een iets stevigere versie in de winkel voor zo'n 20 euro. Dus wees er snel bij, want we hebben maar een beperkte voorraad van dit spannende boek. Van de opbrengst van deze dag worden weer nieuwe boeken voor de biliotheek aangeschaft, alles voor HET goede doel dus!

Spannende boeken
Er is op 14 juni op de boekenmarkt zelfs een ruime selectie in spannende boeken, onder andere:

"Als de Nijl rood
kleurt"

Ooit was Paul Farid
een lid van de koninklijke familie. Hij vervolgde openlijk iedere Sudanees die afvallig werd van de Islam. Nu is hij een christen die er alles voor over heeft om zijn verdrukte landgenoten te helpen. Voor zijn familie heeft hij daarmee zijn doodvonnis getekend. Zijn vrouw, Larson, is arts en werkt dag en nacht om de zieken te verzorgen. Maar vermoeidheid en zorg om het lot van haar man eisen hun tol. Juist in die situatie ontdekt zij dat ze zwanger is. Kolonel Ben Alier, een vriend van Paul en Larson, is door de strijd gehard na 21 jaar vechten tegen een corrupte regering. Als bij hem een dodelijke ziekte geconstateerd wordt, zoekt hij in de laatste maanden van zijn leven in het reine te komen met zijn verleden. Een dramatische actuele roman die inzicht geeft in de huidige situatie van Sudan en de tragedie die zich afspeelt in de regio Darfur.

"Vuureiland"
Een andere smaakmaker is het boek "Vuureiland" van de schijver 'Chuck Holton'. In de strijd tegen terreur heeft het Amerikaanse leger een elite-eenheid ingezet di opereert onder de codenaam "Task Force Valor". Op de zwarte markt is een nieuw, uiterst
gevaarlijk explosief opgedoken: ITEB. Het ziet eruit als water, maar wanneer het in aanraking komt met zuurstof, is het verwoestend. Sergeant 'Rip' Rubio weet hoe verwoestend ITEB kan zijn. Hij heeft zijn leven al eens geriskeerd bij het verijdelen van een complot van terroristen die gebruikmaakten van het explosief. Nu zet Task Force Valor koers naar Panama, op het spoor van een wapenhandelaar die van plan is ITEB te gebruiken om zijn slag te slaan - letterlijk... Spanning tot de laatste pagina.

Nog steeds houden we bij Tolle Lege de
spanning er dus in. Tot de 14e dus bij Tolle Lege aan de Weth.vd Veldenweg en de Prins Clausstraat te Numansdorp!


Chr. bibliotheek Tolle Lege



Juni is
in de christelijke boekwinkel de Maand van het Christelijke spannende boek! En om die thrillers en spannende christelijke romans extra aandacht te geven, is er jaarlijks een actie waarbij u als klant een gratis boek kunt krijgen. Dit gratis spannende boek noemen we het actieboek.

Dit jaar is dat de juridische
thriller Levend bewijs van Craig Parshall. Het is het eerste deel van de serie Waarheid en recht, een serie juridische thrillers waarin het leven en werk van advocaat Will Chambers centraal staat.
Wanneer u in juni een van de 9
toptitels koopt in de christelijke boekwinkel ontvangt u Levend bewijs GRATIS.


Ingezonden persbericht