Gemeente Bodegraven

Muziek Collectief Bodegraven

IMG_0219.jpg

Vanaf het cursusjaar 2008-2009 wordt er muziekles gegeven in het Evertshuis door een aantal bekende muziekdocenten van de voormalige Bodegraafse Muziekschool, aangevuld met nieuwe vakdocenten. Op deze wijze blijft het mogelijk om muziekles te blijven volgen, ondanks de sluiting van de Bodegraafse Muziekschool.

Deze enthousiaste groep docenten gaat onder de naam 'Muziek Collectief Bodegraven' op zelfstandige basis een lespraktijk uitoefenen in het Evertshuis.

Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan op diverse muziekscholen en zijn zonder uitzondering hoog gekwalificeerd en conservatorium geschoold. Daarnaast zijn we allemaal actief als uitvoerend musicus. Dit biedt fantastische mogelijkheden op het gebied van ensembles, jazz-uitvoeringen, cursussen en speciale workshops wereldmuziek. Het komend jaar kunt u dan ook veel muzikale en culturele initiatieven verwachten! We houden u op de hoogte.

Op 14 juni is de eerste presentatie van het Muziek collectief Bodegraven in de vorm van een open dag van 10.00 - 12.00 uur. Deze wordt feestelijk afgesloten met een optreden van alle docenten van het nieuw collectief.

Op deze dag kunt u zich inschrijven voor het nieuwe seizoen en een afspraak maken voor een gratis proefles.

Op 27 juni volgt een groots muziekspektakel. In de theaterzaal zullen leerlingen en docenten zich op inspirerende wijze gezamenlijk presenteren.

Informatie over muzieklessen, tarieven e.d. kunt u vinden op de website www.muziekcollectiefbodegraven.weebly.com (binnenkort www.muziekcollectiefbodegraven.com)

Het doet ons veel plezier dat wij op deze wijze hoogwaardig muziekonderwijs voor Bodegraven kunnen behouden!

wij wensen u een mooi en inspirerend cursusjaar toe!!

Muziek Collectief Bodegraven