Gemeente Overbetuwe


Tijdelijke verkeersmaatregelen

---

Heteren

In verband met het stratenvolleybal toernooi zijn op zaterdag 14 juni 2008 van 10.00 uur tot 19.00 onderstaande straten afgesloten voor alle verkeer:

* De Rauwendaal vanaf de O.L. Vrouwestraat tot aan de Narcissenstraat en

* de parallelrijbaan van de Narcissenstraat vanaf de Rauwendaal tot aan de bocht

Andelst

In verband met een buurtbarbeque zal op 14 juni van 16.30 uur tot 24.00 uur een gedeelte van ât Boogstuk in Andelst worden afgesloten voor alle verkeer.

Wegafsluiting door werkzaamheden Westkom

Aannemer Ploegam gaat duikerverbindingen aanleggen in de De Sillisstraaat/De Broekakkers en de Vergert. Hiervoor worden de wegen voor al het verkeer afgesloten en worden er ter plaatse een omleidingroute ingesteld.

* Sillisstraat/De Broekakkers: deze zullen in week 25/26 (16 tot 27 juni) afgesloten zijn voor al het verkeer. De omleidingsroute loopt via de Breedlersestraat.

* De Vergert: deze zal in week 27/28 (30 juni tot 11 juli) afgesloten zijn voor al het verkeer. De omleidingsroute loopt via de Aamsestraat â Industrieweg Oost en Bemmelseweg.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de uitvoerder de heer S. Kweens op telefoonnummer: 06-230 139 74.

Wegwerkzaamheden Weteringsewal 2

Met het onderhoud aan de Weteringsewal worden gelijktijdig plateaus aangelegd in het kader van de inrichting van de Weteringsewal in een 60 km/uur weg.

De plateaus worden op alle kruisende wegen aangelegd: Slopsestraat, Heterensestraat/Muskushouwsestraat, Woutersdijk, Logtsestraat/Homoetsestraat, Tobbenstraat/Langstraat, Hollanderbroekstraat en Snodenhoeksestraat.

De Slopsestraat, Heterensestraat/Muskushouwsestraat en Woutersdijk worden meegenomen in de al eerder gepubliceerde omleidingsroute van het onderhoud.

Voor de Logtsestraat/Homoetsestraat, Tobbenstraat/Langstraat, Hollanderbroekstraat en Snodenhoeksestraat wordt een aanvullende omleiding ingesteld.
Deze loopt vanaf Elst via de Woutersdijk en Muskushouwsestraat richting Heteren.
Vanuit Heteren wordt het verkeer richting Elst via Driel omgeleid. De werkzaamheden staan gepland in de week van 16 juni.

Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen met de gemeentewerf, telefoon 0481-372684.