Ingezonden persbericht

OUDERWETS BEUKEN MET STRICTLY TECHNO

De mannen van Strictly Techno zijn weer helemaal klaar om ouderwets de beuk erin te gooien. Met de nieuwe koers van no nonsense techno wordt vooral aan talent van eigen bodem weer een kans gegeven. Zo lijkt er nieuw leven te zijn geblazen in de ingekakte technoscene van Rotterdam.

Daarom ook is er voor vanavond een stevige line-up gepland met als headliner de uit Slowakije afkomstige DJ Boss. Deze man is geen onbekende en heeft eerder al een wereldset gedraaid op Awakenings. Zijn EP "Parameter Jedna" is uitgekomen op het label van DJ Rush en sindsdien zien we hem op vele festivals en clubs over de hele wereld. Met zijn eigen label "Dolegate" gaat het ook goed en met releases op onder andere Arms, Planet Rhythm en Decomplex Audio heeft hij bewezen een talent te zijn die moeilijk weg te denken is uit de hedendaagse technoscene.

Paul Boex, een uit Brabant afkomstige techno junky, zal ook achter de draaitafels plaatsnemen. Hij heeft met zijn releases op Arms al eerder laten horen wat hij kan en met zijn feestjes onder de naam Mental Evolution heeft hij zijn stempel gedrukt op de scene. Verwacht dikke techno tunes, stevige loops met stuwende soundscapes en frisse breaks.

Uiteraard zullen Bas Mooy en Perry als dé krachten achter Strictly Techno ook van de partij zijn met een flinke dosis gezond techno voer, waar de vonken van afspringen. Deze mannen hebben geen verdere introductie nodig, kwaliteit staat bovenaan.

In de andere zaal is het collectief van 0187 records gevraagd om nog maar eens te laten horen waarin ze goed zijn: een feestje bouwen! verwacht hier een wat rustigere variant maar ook hier zal het goed losgaan: met voetjes van de vloer!

Datum: zaterdag 14 juni 2008
Aanvang: 23.00
Toegang: ¤ 8,-
Locatie: WaterFront / beide zalen
Meer info: www.waterfront.nl
Tickets: alleen aan de deur, geen vvk!

----------