Ingezonden persbericht


PERSBERICHT



Jojo wapper "It sil heve"

Wat: heel veel hoeden geïnspireerd op de Nederlandse en Friese vlag; Waarom: Slachtemarathon;
Wanneer: 14 juni 2008;
Waar: driesprong Littenserbuorren vlak bij Wommels; Wie: Anneke Langenberg - Leeuwarden.

JoJo wapper "vrijheid doe je samen"

Op zaterdag 14 juni 2008 wordt voor de derde keer de Slachtemarathon gehouden: een 42 kilometer lange tocht over de oude Slachtedyk, die tussen Oosterbierum en Raerd door het Friese landschap kronkelt. Een tocht waarin kunst, cultuur en muziek een belangrijke rol speelt, naast natuurlijk de prachtige omgeving. De Slachte is meer dan een wandeltocht!

Vlak bij Wommels, ten noorden van de brug, op de driesprong van Littenserbuorren, bij het centrale podium, wordt U ook verwelkomt door de vele vrolijke hoeden van Anneke Langenberg, die in het landschap tentoongesteld staan op gouden standaards. Hoeden met een knipoog, maar ook elegante hoeden in de nationale kleuren. Een citaat uit het gastenboek van de collectie: "Blijdschap op stokjes". De bezoekers kunnen met hoed gefotografeerd worden en kunnen deze foto via de website www.jojotheater.com gratis toegestuurd krijgen.

Op het podium zal o.a. het Perskoor van de Leeuwarder Courant optreden, waarvoor Anneke Langenberg de kleding heeft ontworpen en gemaakt.

Ook de gastvrouwen, Maaike en Renate, zullen U geïnspireerd door de Friese vlag ontvangen.

JoJo theater / Anneke Langenberg / Leeuwarden / 06-13010544 / www.jojotheater.com


---- --