Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

10 juni 2008

Terwijl het EK in volle gang is, organiseert de Ondernemersvereniging Sint Jorisplein een vermakelijke panna competitie in het kader van Vaderdag.

Op het Sint Jorisplein staat op zaterdag 14 juni tussen 12.30 en 16.30 uur een panna kooi opgesteld, waar voetbalkunstenaars het publiek uitdagen om mee te doen met een spelletje panna. Pannavoetbal is een vorm van straatvoetbal op een klein veldje waarbij maximaal 3 tegen 3 spelers, door middel van behendige voetbaltrucs proberen de tegenstander af te troeven. Een veel gebruikte methode is de bal tussen de benen van de tegenstander door te poorten. Een groot verschil met het echte voetbalspel is, dat er geen regels zijn en de bal niet uit kan gaan of achter kan raken.

Omdat het de zaterdag voor Vaderdag is, worden met name vaders uitgenodigd om mee te komen doen. Maar uiteraard zijn ook moeders, dochters en zonen van harte welkom. Er zijn leuke prijzen te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door Sport 2000. Wie liever niet meedoet, kan natuurlijk komen kijken en de deelnemers komen aanmoedigen.



Ingezonden persbericht