Ingezonden persbericht


Na een opbouwrace in recordtijd &

DE BOER IN POLE POSITION OP 24 UUR VAN LE MANS

FRANKRIJK, Le Mans - Op zaterdag 14 en zondag 15 juni vindt in Le Mans in Frankrijk de 24 uur van Le Mans plaats. Deze traditioneel spectaculaire autorace wordt dit jaar voor de 78e keer gehouden. De Boer, de internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, voorziet ook deze keer weer enkele van de grootste namen uit de automotive industrie van hoogwaardige hospitality.

Met een ervaren, internationaal montageteam is het De Boer gelukt om de talrijke, luxueuze accommodaties voor onder andere Peugeot, Audi, Aston Martin en Michelin op tijd neer te zetten langs het 13.6 kilometer lange Circuit de la Sarthe . Heel bijzonder dit jaar is de bouw van een tijdelijk hotel voor de werknemers van Peugeot, dat voorzien is van alle benodigde faciliteiten en voldoende ruimte biedt voor 600 slaapplaatsen.

Naast de meer dan 3500 vierkante meter aan hospitality en paddock ruimtes verzorgt De Boer ook talloze merchandising stands voor onder andere de organisatie van het evenement, de Automobile Club de l'Ouest .

Over De Boer

De Boer is de internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties ten behoeve van onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met het hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje en Zweden. De Boer heeft internationaal meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loopt dit met nog eens 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds augustus 2005 grootaandeelhouder.


EINDE PERSBERICHT

Voor nadere informatie (