Universiteit van Tilburg

Het Land van Q

Muziektheatervoorstelling Lustrum UvT 2008

Kyra heeft haar toekomst veilig gesteld. Ze heeft haar studie afgerond, heeft een leuke vriend, een grote groep vriendinnen en een lieve familie die helemaal achter haar staat.

Kyra is gelukkig?..zou je denken?

Maar Kyra wordt geleefd. Ze is de persoon geworden zoals anderen haar graag zien. Op haar afstudeerfeest slaan de stoppen door. Kyra komt terecht in het Land van Q, waar alles ineens in een heel ander perspectief komt te staan. Wie is die Kat die haar naar de keel vliegt? Waarom staat het hele Land van Q onder water? En die inwoners, die komen Kyra zo bekend voor, of?.

Het land van Q vertelt hoe Kyra op zoek gaat naar zichzelf? Een bijzondere muziektheatervoorstelling vol spanning, ontroering, drama, humor, verrassingen?en heel veel muziek!

Voorstellingen Het Land van Q
14 t/m 17 mei 20.15 uur
zondag 18 mei 14.30 uur
in music and theatre house La Vida Veldhovenring 79 Tilburg

Kaartverkoop
Bestel online kaarten op www.uvt.nl/parnassus. Kaarten zijn ook te koop bij het studenten service centrum in het Prisma gebouw UvT op de begane grond (naast de pinautomaat). Kaarten kosten 15 euro per stuk.

Info Studium Generale

Studium Generale zet zich in voor een brede academische vorming op de universiteit door het organiseren van symposia en cultuurworkshops op de UvT.

Voor nadere informatie over Het Land van Q kunt u contact opnemen met Linda van den Hout, tel 013-4663034/2841.