Ingezonden persbericht


Wateringen, 18 mei 2008

Karma's Kitchen door naar de finale van Waterproof 2008

De zes enthousiaste mannen van Karma's Kitchen staan 14 juni in de finale van Waterproof, zij wonnen de derde voorronde in Nederland 3 te Wateringen. De winnaar van de jaarlijkse bandcompetitie Waterproof speelt 9 augustus op het festival Waterpop in het Hofpark te Wateringen.

Het popcentrum Nederland 3 was zaterdag 17 mei wederom het prettige decor voor de derde voorronde van Waterproof 2008. Ondanks de technische problemen wisten de drie bands de sfeer goed en het niveau hoog te houden. De jonge jazz/funk/fusion band !Rythem begon de avond met nog niet al te veel publiek, maar wist een strakke en gedurfde act neer te zetten. Het trompetgeluid was soms overheersend en het contact met het publiek minimaal, maar het stond als een huis. De drie heren van So Electric brachten punk/rock 'n roll muziek onder de aandacht. Ondanks de wat zwakkere zang en niet altijd evenveel afwisseling, speelden ze een strakke en prettige rock 'n roll set. Nadat het publiek begon binnen te komen, was het de beurt aan Karma's Kitchen. De aanstekelijke feelgood-popsongs met een funky en jazzy ondertoon werden op een, soms iets te, energieke manier gebracht. Met een goede podiumpresentatie en het enthousiasme van de bandleden werd het absoluut een feestje.

Op 14 juni neemt Karma's Kitchen het onder andere op tegen de winnaars van de eerste twee voorrondes La Balancoire en JIP. De laatste voorronde is zaterdag 24 mei waar Spartaco, Cinq Croniq en Mens erger je niet het tegen elkaar gaan opnemen.

De 31e editie van het gratis toegankelijke festival Waterpop is zaterdag 9 augustus 2008. Van 13.00 tot 23.00 uur is er in het Hofpark te Wateringen live muziek, de festival markt, theateracts en verschillende kinderactiviteiten


---



Ingezonden persbericht