TROS

Hilversum, 10-06-2008

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 14 juni

Radio 2 - 16.00 uur

EEN UUR LANG NORMAAL IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 14 juni ontvangt Daniël Dekker de volgende gasten in

TROS MUZIEKCAFÉ:

Het is alweer 33 jaar geleden dat Normaal voor het eerst optrad in het openlucht theater van Lochem. Inmiddels is de band een begrip in Nederland. Hun nieuwe album heet, hoe toepasselijk, 'NI-JE NRS' (nieuwe nummers). Bijna alle bandleden schreven aan de plaat mee, waardoor hij behoorlijk uiteenloopt qua genre. Zaterdag 14 juni spelen ze acht nummers in TROS MUZIEKCAFÉ.

Inger Hansen kwam vier jaar geleden vanuit Duitsland naar Nederland. Op dit moment studeert hij af aan het Rotterdams Conservatorium en heeft hij net zijn eerste album uitgebracht: 'Autumn Sunday Afternoon'. Holland is te klein voor deze talentvolle gitarist, eind juni vertrekt hij 'voorgoed' naar de Verenigde Staten om daar zijn geluk te zoeken.

Guido's Orchestra staat begin september voor de derde keer op rij in het Gelredome in Arnhem met Symphonica in Rosso. Het succesvolle orkest doet het niet alleen binnen onze grenzen goed: ze zijn een samenwerking aangegaan met het bureau dat ook het management van onder anderen Avril Lavigne doet. De nieuwe dvd van Guido's Orchestra heet 'Red Passion Live in Concert', het nieuwe album 'Red Passion'.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS