Ingezonden persbericht

6-3-2008

Nederlands debuut Tokio Hotel in open air

De hysterie rondom Tokio Hotel (bestaand uit de tweelingbroers Bill en Tom Kaulitz, Gustav Schäfer en Georg Listing) begint haast mythische vormen aan te nemen. Vanaf de release van de debuutsingle Durch den Monsun in Duitsland was het hek van de dam en dankzij het grenzeloze medium internet breidde de populariteit van het viertal als een olievlek zich over Europa en de rest van de wereld uit.

Onlangs stonden de vier Duitse emohelden in een uitpullende Ahoy vol bloedfanatieke fans die iedere song woord voor woord meebrulden. Lang hoeven ze niet te wachten, want Tokio Hotel komt in de zomer al terug naar Nederland voor hun eerste open air optreden op Nederlandse bodem. Van Paradiso naar het Goffertpark: wie doet dat ze nou na? Je kunt niet om heen ze heen meer: de Tokio Hotel gekte grijpt nog volop om zich heen!

Zaterdag 14 juni
Goffertpark - Nijmegen
Entree: ¤ 37,50 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 17.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 8 maart om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.