Groot Klimmendaal

Musical Jungle Boek
Musical Jungle Boek

Rock & Rolstoel Producties presenteert op 16, 18 en 19 juni de musical: Jungle Boek, de strijd om het oerwoud. De musical wordt opgevoerd door leerlingen van Scholengemeenschap Mariëndael en 35 kinderen van musicalclub De Deel.

'Jungle Boek' is een beestachtige goede musical waarin kinderen met en zonder lichamelijke handicap spelen, zingen, dansen en musiceren. De musical gaat over Mowgli die in de jungle opgroeit. Met zijn dierenvrienden maakt hij helaas kennis met houthakkers die vanwege geldelijk gewin het tropische woud willen kappen. Mowgli benadert zijn oude vijand, de tijger Shere Khan, om samen de mensen te bestrijden. Mowgli, Shere Khan en alle andere dieren gaan samen de strijd aan. Een eigentijds verhaal waarin een belangrijk facet van de milieuproblematiek op swingende wijze wordt aangekaart! Een jaar lang zijn leerlingen van het speciaal onderwijs en kinderen van de musicalclub van de Deel bezig geweest met de voorbereiding. De musicalsterren hebben wekelijks geoefend met zang en toneelspel. De leerlingen van Mariëndael hebben voor deze musical vrijwel alles zelf ontworpen en gemaakt.

De voorstellingen vinden plaats in de gymzaal van het VSO, Heijenoordseweg 9, te Arnhem op:
Maandagavond 16 juni: 19.30 uur, opgevoerd door leerlingen van het ZMLK.
Woensdagavond 18 juni: 19.30 uur, opgevoerd door de musicalclub. Donderdagavond 19 juni: 20.00 uur, opgevoerd door leerlingen van de VSO.
Kaarten á EUR 3,- zijn te reserveren via www.rockenrolstoel.nl of telefonisch 026-3526815.\

De musical wordt gepresenteerd door Rock & Rolstoel Producties . Deze stichting is een initiatief van Groot Klimmendaal, Scholengemeenschap Mariëndael en Siza Dorp Groep en bevordert de integratie tussen personen met en zonder lichamelijke handicap door middel van muziek, theater, video en multimedia. 'Jungle Boek' wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van de Dullertsstichting, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en het Johanna KinderFonds.