Kroon op het werk

Winnaar prijsvraag Beurs Gezond in bedrijf

Op 21 mei bij de beurs Gezond in Bedrijf heeft u mee kunnen doen aan de prijsvraag van het Werkgeversforum Kroon op het Werk over het Poorwachtercentrum. De vraag hulde: is het poortwachtercentrum gericht op A het 1ste spoor 2de spoor of beiden? Het juiste antwoord was: Beiden.
Uit de vele inzendingen heeft de heer A. Simons van Reclassering Nederland de masterclass gewonnen.

De Kroon op het Werkprijs organiseren samen met de winnaar Fortisbank op 4 november 2008 de masterclass. De Kroon op het Werkprijs is een landelijke werkgeversprijs die jaarlijks toegekend wordt aan een organisatie die opvalt door de wijze waarop zij vorm geeft aan gezondheidsmanagement, preventie van verzuim, arbeidsongeschiktheid en (re)integratie. De prijs wordt toegekend door het Werkgeversforum Kroon op het Werk en bestaat uit een bronzen beeld van Theo Mackaay. De jury voor deze prijs stond dit jaar onder voorzitterschap van Rudi Nieuwenhoven (directeur beleidsgroep Sociale Zaken VNO NCW).

Fortis Bank Nederland NV kreeg de prijs omdat ze zeer consequent aandacht besteedt aan het gezondheidsbeleid. Fortis werkt op een gedegen manier aan preventie en zet bij ziekte stevig in op re-integratie. Daarbij legt Fortis de nadruk op de mogelijkheden en niet op de beperkingen en geeft haar medewerkers blijvend aandacht. Het gezondheidsmanagement wordt zowel door de directie en leidinggevenden als door de werknemers op enthousiaste wijze met veel overtuiging gedragen. Voor deze prijs waren verder nog genomineerd De Friesland Zorgverzekeraar (Leeuwarden), Heling en Partners BV (Assen), IGO-Post B.V. (Helmond) en Thermotrans Adam Uden BV (Uden)

Wilt u namens uw bedrijf ook meedoen aan de masterclass, wordt dan lid van het Werkgeversforum. Het Werkgeversforum Kroon op het Werk organiseert allerlei activiteiten zoals themabijeenkomsten, voorlichtingsdagen en openhaardbijeenkomsten. Ons nieuwe programma vindt u eind juni op onze website www.kroonophetwerk.nl.

Om lid te worden kunt u zich via het inschrijfformulier aanmelden (meer info over het werkgeversforum www.kroonophetwerk.nl.