Syntens


---

Samenwerking tussen ontwerper en opdrachtgever bekroond

Ontwerp Platform Arnhem (OPA) heeft in 2008 de Design to Business Award (D2B Award) geïnitieerd met als doel de creatieve en innovatieve kracht van een goede samenwerking tussen ontwerpers en opdrachtgevers bij een groot publiek zichtbaar te maken. De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 17 juni vanaf 20.00 uur café-brasserie Dudok in Arnhem. De eigenzinnige jazzpopband Lavalu sluit de avond af met een spetterend optreden.

De D2B Award bestaat uit een vakprijs en een publieksprijs. De winnaars worden tijdens de avond op 17 juni bekend gemaakt. Door de vakjury zijn drie projecten genomineerd in drie verschillende opdrachtcategorieën: Koninklijke Tichelaar Makkum/Dick van Hoff (commercieel), Stadsdeel Amsterdam Oud-Zuid/Ruud-Jan Kokke (overheid) en LTO Nederland en de Dierenbescherming in samenwerking met Wageningen Universiteit/Sharon Geschiere (Semi-overheid/non-profit). Voor de publieksprijs kan iedereen vanaf 7 juni stemmen: www.gelderlander.nl/voorpagina/arnhem

Jury D2B Award 2008
De jury bestaat uit Ed Annink (creatief directeur Ontwerpwerk Den Haag), Tonny Holtrust (juryvoorzitter, directeur Beeldende Kunst & Vormgeving, ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem/Enschede/Zwolle), Oskar Luyer (ontwerper Captain Video, Amsterdam) en Josée de Pauw (Designmanager Forbo Flooring BV Krommenie).

Lavalu
Lavalu (www.lavalu.nl) geniet nationale bekendheid en won verschillende muziekprijzen. Lavaluâs signatuur is vernieuwend en eigenzinnig. Marielle Woltring, de charismatische zangeres van de band, staat bekend om haar out of the box denken.

Informatie
De zaal van Dudok aan de Koningstraat 40 gaat open om 19.30 uur. De entreekosten bedragen vijf euro, de bijeenkomst is gratis toegankelijk voor studenten en leden van Club OPA. Meer informatie vindt u op www.o-p-a.nl. Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers, en OPA zijn samenwerkingspartners.