Stadsdeel Zeeburg

Politieke avond op 17 juni

Let op: tijdstip vervroegd

10 juni 2008
Op dinsdag 17 juni houdt de stadsdeelraad van Zeeburg weer een politieke avond. Dit keer tussen 18.30 en 20.30 uur. Op deze avond gaan de raadsleden in gesprek met een ieder die woont of werkt in Zeeburg. U bent van harte welkom om uw mening te laten horen of om mee te doen aan de informatieve sessies.

Op het programma staan:

* Sprekershoek Een spreker krijgt achter de microfoon in de sprekershoek vanaf 18.30 uur maximaal 10 minuten spreektijd. U kunt zelf uw onderwerp bepalen. Men moet zich vooraf aanmelden.
* Informatieve sessie over Zeeburgereiland Om 19.00 uur start in de Trouwzaal een sessie over Zeeburgereiland. Met aandacht voor diverse zaken, zoals aanpak van de Sluisbuurt, de milieueffectrapportage, en het bestemmingsplan.
* Presentatie over Civic Tegelijk begint om 19.00 uur in de Raadzaal een presentatie over en door Civic, waar wordt ingegaan op de stand en de verwachtingen rond de werkzaamheden van Civic.
* Presentatie over vastgoed Vervolgens wordt vanaf 19.45 uur in de Raadzaal een presentatie gegeven over vastgoed. De toelichting zal ingaan op de mogelijkheden voor omgang met maatschappelijk vastgoed.

* Wandelgangen En verder heeft u in de wandelgangen vanzelfsprekend de gelegenheid om met alle aanwezigen informeel van gedachten te wisselen.

U bent van harte welkom om aan deze avond deel te nemen. U kunt gewoon binnenlopen op de Cruquiusweg 5. Alleen als u spreektijd wilt in de sprekershoek moet u zich even melden bij de griffie van Zeeburg, via telefoonnummer (020) 608 0365 of het aanmeldingsformulier op de website van het stadsdeel.