Techworld zoekt SysAdmin van het jaar

17/06/2008 11:34

IDG Nederland

HAARLEM, 17 juni 2008 - Techworld zet ook dit jaar weer tijdens SysAmin Day de systeem- en netwerkbeheerder in het zonnetje. Wie verdient volgens u de titel 'SysAdmin van het jaar'? Laat het ons weten via www.techworld.nl/sysadminday!

SysAdmins hebben het niet makkelijk. Weekenden in touw om die noodzakelijk migratie uit te voeren, netwerkgebruikers die zelf voor SysAdmin spelen en opdringerige managers die steeds minder budget beschikbaar stellen maar wel steeds meer vragen. Waardering? Vergeet het maar! In plaats daarvan wordt er middels SaaS en outsourcing aan de stoelpoten van de SysAdmin gezaagd!

Behandelt uw collega de servers als zijn eigen bloed? Of heeft uw 'collega van IT' een lastig probleem op geheel eigenzinnige wijze opgelost? Of een ingewikkeld project vakkundig afgerond? Kortom; verdient uw SysAdmin wel wat meer waardering? Laat het ons dan weten!

Op www.techworld.nl/sysadminday kunt u uw collega nomineren en uitleggen waarom juist hij of zij in het zonnetje moet worden gezet. Op 25 juli - de wereldwijde SysAdmin Day - maken we bekend wie de 'SysAdmin van het jaar' is geworden. Hij of zij wint een notebook beschikbaar gesteld door ACES Direct. In diezelfde week zullen we ook de nummers 2 tot en met 5 belonen met zeer mooie prijzen.

"Met de systeembeheerder nemen we vaak alleen contact op als er iets niet werkt", zegt redacteur Ferry Waterkamp van Techworld, het technische informatieplatform voor ICT-professionals. "De beste man of vrouw krijgt zelden een schouderklopje als het netwerk vlekkeloos draait. Vorig jaar werden ruim 150 systeembeheerders genomineerd. Dat resultaat hopen we dit jaar minimaal te evenaren."

Meer informatie over de internationale SysAdmin Day Appreciation Day is te vinden op http://www.sysadminday.com/.

Over IDG

IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds meest toonaangevende uitgeverij en onderzoeksinstelling in de ict-branche. Meer dan 120 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ict-tijdschriften en -kranten, die in meer dan 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn ruim 330 websites, 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ict)marktsegmenten en de organisatie van 168 technologie gerelateerde beurzen en conferenties. Meer informatie over IDG en IDG Nederland treft u aan op www.idg.com en www.idg.nl.

Over Techworld

Techworld is het technische informatieplatform voor ict-professionals die verantwoordelijk zijn voor automatiseringsprocessen bij zowel grote bedrijven als het midden- en kleinbedrijf.





http://www.techworld.nl/sysadminday/